Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

3η Πανθεσσαλονίκια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών στο Σταυρό Θεσσαλονίκης στις 22 και 23 Ιουλίου 2016.

Του Παντελή τζερτζεβέλη
Φέτος, ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Στρυμονικού Κόλπου κλείνει 12 έτη από τη δημιουργία του και ως μέλος της Μοτοσυκλετιστικής Ένωσης Θεσσαλονίκης, διοργανώνει την 3η Πανθεσσαλονίκια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών.

Η εκδηλώση θα πραγματοποιηθεί στο Λιμάνι του Σταυρού Θεσσαλονίκης με την στήριξη του Δήμου Βόλβης και του Ο.Π.Α.Π ( Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος) την Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Ιουλίου 2016.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον «Γύρο του θανάτου», STUNT SHOW από την ομάδα SXS με μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα, LIVE με Ελληνική & Ξένη Μουσική, ΗΟΤ DANCE SHOW, Μοτο καλλιστεία , Μοτο παιχνίδια, ενώ το παρών θα δώσει και το φημισμένο VΑΝ της EXTREMELOUD για πολύ δυνατές μουσικές στιγμές…

Η ομάδα SXS θα παρουσιάσει τα εντυπωσιακά κόλπα της
Ο διάσημος «Γύρος του Θανάτου»
Για όσους θέλουν να διανυκτερεύσουν πέρα από τα ξενοδοχεία της περιοχής, με μέριμνα των διοργανωτών υπάρχει υπαίθρια κατασκήνωση με ντους και WC σε χώρο δίπλα από παραλία στην έξοδο του Σταυρού προς Ολυμπιάδα. Στην εκδήλωση, στις συναυλίες και το κάμπινγκ δεν υπάρχει τιμή εισόδου.
Το ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ και η στήλη της μοτοσυκλέτας, το 2013 ήταν παρόν στο 2 Moto Weekend του Hayabusa Club Thessalonikis, έτσι ενημερώνει τους αναγνώστες του και όσους θα επισκεφτούν την περιοχή της εκδήλωσης, πως το περιβάλλον είναι πολύ όμορφο και χαλαρό, υπάρχουν αρκετά καταλύματα, όμορφοι χώροι εστίασης και το κυριότερο για έναν μοτοσικλετιστή, όμορφες στροφαριστές διαδρομές κατά μήκος του τρίτου ποδιού της Χαλκιδικής. 
Φωτογραφίες Αρχείου Στέλιου Κανδήλα, Σταυρός – Ολυμπιάδα 
Καλά χιλιόμετρα και καλές βουτιές! 
 Παντελή τζερτζεβέλη - epitroxon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου