Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Άνοιξαν Τέμπη και Μάλγαρα, αλλά έκλεισε το Δερβένι

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες όλης της χώρας με τη Βόρεια Ελλάδα να είναι κομμένη σε πολλά κομμάτια από τα μπλόκα των αγροτών.

Αυτήν την ώρα στη Β. Ελλάδα κλειστή παραμένει η Εγνατία οδός στον κόμβο των Κερδυλλίων όπου παρατάχθηκαν από προχθές οι αγρότες των Σερρών χωρίς να μετακινηθούν ή να ανοίξουν καθόλου το σημείο.

Τα Μάλγαρα που ήταν κλειστά για δυο ώρες από τις δώδεκα το μεσημέρι έχουν ανοίξει όπως επίσης και το μπλόκο των αγροτών στα Τέμπη.

Επίσης έκλεισαν συμβολικά Κουλούρα και Νησέλι τα οποία ωστόσο έχουν ανοίξει.

Ωστόσο αυτήν την ώρα οι αγρότες του Δερβενίου προχωρούν σε κλείσιμο του δρόμου και στις δυο κατευθύνσεις για μισή ώρα κάτι που σημαινει ότι κόβεται η πρόσβαση η δυτική από την ανατολική Μακεδονία.

Παράλληλα, νωρίτερα στα Μουδανιά υπήρξε συμβολικός αποκλεισμός ωστόσο έληξε πριν απο λίγο.

Στα Γιαννιτσά οι αγρότες τοποθέτησαν τα τρακτέρ τους στην είσοδο της πόλης, στο ύψος της Σερβικής γέφυρας, και προχώρησαν σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Έδεσσας - Θεσσαλονίκης για μισή ώρα.

Μάλιστα, διαμηνύουν ότι αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς δεν σταματά να ενισχύεται το μπλόκο από αγρότες των γύρω περιοχών.

Στα περισσότερα μπλόκα οι αγρότες πραγματοποιούν συμβολικούς αποκλεισμούς ανάλογα με τις αποφάσεις των συντονιστικών τους επιτροπών.

Στα Μάλγαρα αναμένεται να κλείσουν ξανά τα διόδια του νομού Θεσσαλονίκης σήμερα το απόγευμα από τις 19:00 μέχρι τις 20:30 και αύριο Σάββατο από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 14:00. 
Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου