Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Μπάσκετ: Φωτορεπορτάζ από το κύπελλο στην μνήμη του Προκόπη Τσικουντούρα στη Μεσήμβρια

Για δεύτερη χρονιά διοργανώθηκε με επιτυχία το δεύτερο κύπελλο «Προκόπης Τσικουντούρας» στη μνήμη του παλιού αθλητή της ομάδας της Μεσημβρίας. Το παρόν έδωσαν αρκετοί φίλοι που για άλλη μια φορά τίμησαν το φίλο και συμπαίκτη Προκόπη.

Στις δύο ομάδες δόθηκε αναμνηστικό κύπελλο, ενώ στο ημίχρονο διοργανώθηκε διαγωνισμός τριπόντων όπου συμμετείχαν οι θεατές, οι παράγοντες των δύο ομάδων αλλά και ο ένας από τους διαιτητές, ο κ. Σιταρίδης που ήταν και ο νικητής.

Επίσης έγινε μια κλήρωση όπου ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας κ. Παπαλύρας κέρδισε ένα καναρίνι που πρόσφερε ο πατέρας του Προκόπη, Ηλίας Τσικουντούρας.

Συγκινητικές, όμορφες, με σεμνότητα και χαμηλούς τόνους όπως ήταν και ο Προκόπης. Στο αγωνιστικό μέρος ο Α.Ο. Μεσημβρίας κέρδισε με μεγάλη άνεση με 82-43. Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για τον Απρίλιο του 2016 στο τρίτο κύπελλο «Προκόπης Τσικουντούρας».

Διαιτητές: Σιταρίδης-Γιαννάκης
Δεκάλεπτα: 24-8, 44-14, 71-32, 82-43

ΑΟ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ (Κυρκόπουλος): Χριστοφής 4, Χουρμουζηίδης 4, Μπρούσαλης 4, Κιουρσίδης 15 (2), Αλμασίδης 14, Ηλιού 4, Ασλανίδης 15, Στάμογλου 14 (1), Δημολιός 6, Ζυρίδης 2.
ΕΥΡΙΠΟΣ (Παπαλύρας): Λιάμπας 12 (1), Γιαννέρης 7 (1), Παπαλύρας 4, Τσουμάρας 7, Κουμαρίδης 13. Παραλειπόμενα από τον αγώνα

*Πολλά και ποικίλα σχόλια έγιναν για το γεγονός ότι το καναρίνι δεν σταμάτησε να κελαηδά σε όλη τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγής που κρατήθηκε με την έναρξη του αγώνα. Ο καθένας έκανε τους δικούς του συνειρμούς… **Τις απονομές έκανε ο Ηλίας Τσικουντούρας παρέα με τον Προκόπη Πετρίδη. ***Αντί για το ΑΟΜ στο τέλος του αγώνα οι παίκτες της ομάδας μαζί με τον Ηλία Τσικουντούρα και τον Προκόπη Πετρίδη φώναξαν «Προκόπης» μέσα σε χειροκροτήματα από τους θεατές.

 



Πηγή: tsiotras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου