Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Φωτορεπορτάζ από την γιορτή ανόδου της Αναγέννησης Χαλκηδόνας

Φώτο-ρεπορτάζ: Κων/νος Στογιαννάρης
Σε μια πολύ ωραία εκδήλωση στο ξενοδοχείο Maison που ούτε η βροχή χάλασε το ξεφρενο πάρτι των παρευρισκόμενων γιόρτασε την άνοδο στη Α΄ ερασιτεχνική κατηγόρια της ΕΠΣΜ η Αναγέννηση Χαλκηδόνας την Κυριακή 2 Ιουλίου 2016. (Περισσότερες Φωτογραφίες παρακάτω).

 Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν η διοίκηση, παλαιοί και νέοι παίκτες της ομάδας, φίλοι της ομάδας. Ακόμη ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αθανάσιος Μητσάκης και ο πρώην προπονητής της ομάδας Δημήτρης Αδαμίδης . 

Σε βίντεο οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν στιγμιότυπα από αγώνες της ομάδα αλλά και φωτογραφικό υλικό. 

Μια ακόμη ανανέωση πραγματοποιήθηκε στο ρόστερ της ομάδας της Αναγέννησης. Οι διοικούντες του συλλόγου σε συνεργασία με τον προπονητή Λάζαρο Μακρίδη ενέτειναν τις προσπαθείς τους και τελικά απέσπασαν θετική απάντηση του 23χρονου τερματοφύλακα Δήμου Κοσκινά στην πρόταση που το είχαν κάνει. 

Ο συγκεκριμένος μάλιστα αγωνιστικέ με επιτυχία στο νικηφόρο τελικό των play-off απέναντι στο Θερμαϊκό Θεσσαλονίκης, που έδωσε και την άνοδο στην Αναγέννηση. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος πορτιέρο δεκτικέ αρκετές προτάσεις από άλλους συλλόγους, προτίμησε όμως τελικά να παραμείνει στους «κυανόλευκους»
Κλικ στις Φωτογραφίες για Μεγέθυνση















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου