Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Δύο αδέρφια μαχαίρωσαν 35χρονο στην Εξοχή Θεσσαλονίκης

Συνελήφθησαν την Κυριακή, στην ευρύτερη περιοχή των Μετεώρων, έπειτα από αναζητήσεις δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας «Ζ», δύο άτομα, για τραυματισμό 35χρονου με χρήση αιχμηρού αντικειμένου.

Πρόκειται για δύο ομογενείς ηλικίας 39 και 48 ετών (αδέρφια), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης, που διενεργεί την προανάκριση, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της βαριάς σωματικής βλάβης και παράβασης Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το πρωί , σε προαύλιο χώρο οργανισμού που δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής συνδρομής σε άτομα που σχετίζονται με εξαρτήσεις, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, έλαβε χώρα διένεξη, μεταξύ των συλληφθέντων και του παθόντα, κατά την οποία ο 39χρονος άντρας τραυμάτισε τον 35χρονο, στο πρόσωπο και την κοιλιακή χώρα, με αιχμηρό αντικείμενο που του παρέδωσε ο αδερφός του.

Έπειτα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων, εντοπίστηκαν οι δράστες σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην περιοχή των Μετεώρων, ενώ στην κατοχή του 48χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μεταλλικό μαχαίρι- στιλέτο.

Ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 
Πηγη: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου