Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Τα νέα παιδιά: Η δύναμη του ΠΑΟ Κουφαλίων - ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ομάδας , η δύναμη του ΠΑΟ Κουφαλίων πηγάζει από τα νεαρά ταλέντα της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή, 10 νεαροί ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του συλλόγου αποτελούν μέρος της ανδρικής ομάδας.

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Συγκαλείται από το ΥΜΑΘ το Συντονιστικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης για το Fly Over παρουσία των Υπουργών Σταϊκούρα, Χρυσοχοΐδη και των Υφυπ. Ταχιάου, Οικονόμου την Τετάρτη, 10/07/2024 και ώρα 10.00 π.μ.

Ευρεία σύσκεψη του Συντονιστικού Συμβουλίου για την παρακολούθηση των έργων του Fly Over και τις επιπτώσεις που προκαλεί η κατασκευή του, παρουσία των Υπουργών Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, των Υφυπουργών Υποδομών και Μεταφορών Νίκου Ταχιάου και Βασίλη Οικονόμου και υπηρεσιακών παραγόντων, συγκαλεί την Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 και ώρα 10.00 πμ, στην αίθουσα "Νικόλαος Μάρτης" του Διοικητηρίου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.

Χαλκηδόνα: Σύλληψη 2 ατόμων για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όπλα - ΦΩΤΟ

Αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών σχετικά με κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν στη σύλληψη (2) ημεδαπών, ηλικίας 39 και 70 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν, κατά περίπτωση, δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Οι πολεμικές φωτιές μας του Ηλία Βαρσάμη

Του Ηλία Βαρσάμη 

Ο μόνος δρόμος καταπολέμησης των δασικών πυρκαγιών είναι η έμπρακτη συνδρομή του συνόλου της κοινωνίας.

Όλοι οι πολίτες πρέπει να εκπαιδευτούν και να ενισχύσουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις. 

.Η θεατρική ομάδα του Μ.Π.Σ. Χαλκηδόνας παρουσιάζει την παράσταση "Άντρες έτοιμοι για όλα" στο θέατρο δάσους στη Χαλκηδόνα 5-6-7&8 Ιουλίου 2024

Πάμε όλοι Πλατεία Ελεούσας Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

 

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 11ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Ανατολικής Ρωμυλίας Βόρειας Θράκης στην Αγχίαλο Θεσσαλονίκης

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Κων/νος Στογιαννάρης
Μέλος της Έ.ΔΗ.Π.Η.Τ Μακεδονίας - Θράκης
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 11ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Ανατολικής Ρωμυλίας Βόρειας Θράκης  στην Αγχίαλο Θεσσαλονίκης από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου 2024, υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλκηδόνας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας .

Μία από τις πιο προβεβλημένες συνήθειες για την ανθρώπινη υγεία, παράγει σε πολλές περιπτώσεις περισσότερα προβλήματα παρά οφέλη.

 Του Ηλία Βαρσάμη

Ο αθλητισμός και κυρίως ο πρωταθλητισμός όταν δεν αντιμετωπίζεται με ορθό επιστημονικό τρόπο καταπονεί το σώμα και παράγει μη αναστρέψιμες βλάβες. 

40 χρόνια Κατωγεφυριώτικα το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

 
40 χρόνια Κατωγεφυριώτικα το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024