Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Θλίψη στο Δήμο Χαλκηδόνoς μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκηδόνα, που στοίχισε τη ζωή ενός 52χρονου οδηγού μοτοσικλέτας.

Κλίμα θλίψης επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Δήμου Χαλκηδόνος, ενώ αίσθηση προκαλεί ο άδικος χαμός ενός ακόμη νέου ανθρώπου στο δρόμο επιστρέφοντας από την δουλειά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα ξημερώματα τις 25ης Μαρτίου, στη συμβολή της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Εδέσσης με την Επαρχιακή Οδό Χαλκηδόνας - Κουφαλίων, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με τραγικές συνέπειες.

Νεκρός είναι ο 52χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, ο οποίος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος και εξετράπη της πορείας του. Ο 41χρονος τραυματίστηκε ελαφρά

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό: 

«Ξημερώματα σήμερα (25-03-2024), στη συμβολή του 33ου χλμ. της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Εδέσσης με την Επ. Οδό Χαλκηδόνας – Κουφαλίων, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός ξέφυγε από την πορεία του και αφού προσέκρουσε σε νησίδα και φωτεινό σηματοδότη, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός. 

Αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου και ο ελαφρύς τραυματισμός του πρώτου οδηγού. 

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Χαλκηδόνος». 

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του θανόντος.

Ευχόμαστε ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο στους οικείους του να αντέξουν αυτό το βαρύ πένθος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Παράλληλα, καλούμε τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους δρόμους, τηρώντας τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για να αποφευχθούν στο μέλλον τέτοιες τραγωδίες.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου