Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 29χρονος για τη δολοφονία του 64χρονου«Σκότωσα άλλους δύο αλλοδαπούς»

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο 29χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε 64χρονο, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.


Ακόμη δύο εγκλήματα υποστήριξε ότι διέπραξε λίγες μέρες πριν, ο 29χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 64χρονου στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος είχε πάει στις 18 Ιουλίου σε αστυνομικό τμήμα και υποστήριξε ότι σκότωσε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι την προηγούμενη μέρα αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν με αιχμηρό αντικείμενο. Οι ισχυρισμοί του δεν επαληθεύθηκαν, ωστόσο οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών και είχε αποφυλακιστεί το 2022.

Ο 29χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε 64χρονο, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα. Υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι συναντήθηκε με τον 64χρονο τα ξημερώματα εκτός σπιτιού και συμφώνησαν να πάει στο διαμέρισμα του για να εκτελέσει εργασίες για τις οποίες θα πληρωνόταν.

Ο ίδιος ανέφερε ότι το θύμα του επιτέθηκε σεξουαλικά. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δράστης και θύμα δεν φαίνεται να γνωρίζονταν, πριν από τη συνάντηση τους.

Ο 29χρονος πήγε στην Ασφάλεια και ομολόγησε το έγκλημα. Ο ίδιος οδήγησε τους αστυνομικούς σε διαμέρισμα επί της οδού Καζαντζάκη όπου η σορός του 64χρονου βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος. Το θύμα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και εκχυμώσεις στο κεφάλι. Ο δράστης φέρεται να έγραψε στον τοίχο του διαμερίσματος την φράση «Παιδεραστής 1». Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: https://www.dnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου