Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Στις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 η 12η Διεθνής Έκθεση Zootechnia

Η μοναδική εξειδικευμένη διοργάνωση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, Zootechnia, θα πραγματοποιηθεί από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Προσφέροντας το απαραίτητο πεδίο για τη διενέργεια B2C και B2B συναντήσεων, η Zootechnia συγκεντρώνει όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας, οι οποίες θα ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις δυνατότητες εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης της παραγωγής τους. 

Η Zootechnia πλαισιώνεται και από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το Pet Festival -έκθεση ζώων συντροφιάς και ζωοφιλίας- και το Σαλόνι Αλόγου, που αποτελεί ένα αφιέρωμα σε φυλές αλόγων.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το κρέας και τα προϊόντα του, ενώ το Εργαστήριο Ζωοτεχνίας και το Εργαστήριο Διατροφής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, με την υποστήριξη της ΔΕΘ-Helexpo, θα αναδείξουν το ελληνικό αυγό μέσα από την μακρόχρονη ερευνητική τους εμπειρία στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων αυγού και στην υιοθέτηση ορθών πρακτικών εκτροφής.
 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου