Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας «Μέτρες – Σωζούπολη»: Ομιλία με αφορμή την ημέρα της γυναίκας το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:00

Στα πλαίσια των εορτασμών της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέφυρας «Μέτρες – Σωζούπολη» θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ στο κοινό, με θέμα: «Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ – από την παράδοση στο σήμερα» 
Κεντρικές ομιλήτριες της εκδήλωσης θα είναι οι κυρίες Χατζηκύρκου Μαρία, φιλόλογος - πρώην πρόεδρος της Δ.Κ. Γέφυρας και η κυρία Ασανιώτου Μαρία, νομικός - πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης (Π.Ο.Σ.Α.Ρ.). 
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Ειδική Γραμματέας και μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέφυρας, κυρία Γκαρμπούνη Μαρία, ενώ θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού. 
Η είσοδος στο χώρο του συλλόγου μπορεί να πραγματοποιηθεί με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού / νόσησης, ή με rapid test 48ωρών.
 
 Παρακάτω λίγα λίγα για τις κεντρικές ομιλήτριες της εκδήλωσης:


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου