Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Μήνυμα για τη λήξη της θητείας του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος κ. Γιαννάκη Γεωργίου

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακήρυξης των υποψηφίων για την ανάδειξη του νέου Τοπικού Συμβουλίου της #ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος, δηλώνω πως δεν είμαι εκ νέου υποψήφιος για την Τοπική μας Οργάνωση.

Έτσι, κλείνει ένας όμορφος και δημιουργικός κύκλος που άνοιξε το 2016, όταν είχα την τιμή να εκλεγώ στη θέση του Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης του Δήμου μας μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών.

Στο χρονικό αυτό διάστημα των 4 χρόνων, που υπηρέτησα τη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου, καταφέραμε με σχέδιο και όραμα να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πυρήνα που αριθμεί 400 και πλέον ενεργά μέλη, να συνεργαστούμε με τη ΔΗΜΤΟ ΝΔ σε θέματα, δράσεις και εκδηλώσεις με αποκορύφωμα όλων τη φιλοξενία του νυν Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Βορίδη τον Απρίλιο του 2017, καταφέραμε να διαδώσουμε τις ιδέες και τις προτάσεις της ΟΝΝΕΔ αλλά και της Νέας Δημοκρατίας μέσω δεκάδων άρθρων, τόσο δικών μου (για οικονομικά θέματα – οικονομική πολιτική, μνημόνια, κοινωνικά - καταπολέμηση εγκληματικότητας, ναρκωτικών, θέματα εκπαίδευσης - εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα, αλλά και θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση - ανάλυση του νόμου ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ καθώς και σχετικά με τη συμμετοχή των νέων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση) όσο και των υπόλοιπων μελών, στον τοπικό τύπο αλλά και μέσω της σελίδας της ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος στον ιστότοπο του facebook, την οποία παρακολουθούν περισσότερα από 350 μέλη.

Θα ήθελα, επομένως, να ευχαριστήσω θερμά τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, τους Τομεάρχες και όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ του Δήμου Χαλκηδόνος για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και για το έργο που παράγαμε. Επίσης, ευχαριστώ τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Κεχαγιά Αναστάσιο, τους πρώην Υπεύθυνους Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, Μανδρίνο Αλέξανδρο και Σαρηγιαννίδου Μαρία, καθώς και τον νυν, Τσατσούλη Χρυσόστομο, τον τ. Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Χαλκηδόνος, Πασσάτογλου Αναστάσιο, τον νυν, Οκλαλιώτη Ανδρέα, τα μέλη της ΔΗΜΤΟ, τον Πρόεδρο της Β’ ΝΟΔΕ της ΝΔ Βράνο Θωμά, αλλά και τους Βουλευτές και πολιτευτές του κόμματός μας.

Ακόμη, ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία τους υπεύθυνους των τοπικών blog ενημέρωσης του Δήμου μας.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να απευθύνω στον τ. Δήμαρχο Χαλκηδόνος, κ. Τσουκνιδά Ιωάννη, για την άψογη συνεργασία που είχαμε, αλλά και στον νυν Δήμαρχο, κ. Αναγνωστόπουλο Σταύρο, για τη διάθεση συνεργασίας που επέδειξε. Κλείνοντας, θεωρώ περιττό να αναφέρω ότι θα βρίσκομαι δίπλα στο επόμενο ΔΣ της ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος, ώστε, εφ΄ όσον μου ζητηθεί, να προσφέρω τις υπηρεσίες και τις γνώσεις μου συμβάλλοντας στην περαιτέρω πρόοδο της Τοπικής μας Οργάνωσης.

Με ‘όπλο’ μου τις ιδέες, τις προτάσεις και τα ιδανικά μου αλλά και με βαθιά πίστη στις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η ΟΝΝΕΔ και η Νέα Δημοκρατία, θα συνεχίσω να υπηρετώ την παράταξη και να βρίσκομαι δίπλα στον Πρόεδρο, Παύλο Μαρινάκη, και τον Πρωθυπουργό της Χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στόχος όλων μας είναι να καταφέρουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Το χρωστάμε στην ιστορία και στο μέλλον της. Το χρωστάμε στους ίδιους μας τους εαυτούς.

Σας ευχαριστώ και πάλι !
Ευχαριστώ το Θεό για όλα !

Με τιμή, Γεώργιος Ιωαν. Γιαννάκης
Οικονομολόγος - Λογιστής
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος
Υπεύθυνος Επιστημονικών Φορέων ΝΔ Ν. Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου