Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Νέα επιστολή διαμαρτυρίας του Δήμαρχου Χαλκηδόνος προς την Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ.

Τρίτη επιστολή διαμαρτυρίας προς την Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ., η οποία κοινοποιήθηκε προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα, τους Βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας απέστειλε σήμερα, Τετάρτη 08 Νοεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδάς.

Αφορμή για τη νέα επιστολή του Δημάρχου στάθηκε το γεγονός των συνεχιζόμενων καταγγελιών που δεχόμαστε από δημότες μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα λόγω των μειωμένων δρομολογίων και της ελλειμματικής εξυπηρέτησης του Ο.Α.Σ.Θ..

Το χρονικό διάστημα που ακολούθησε από την πρώτη επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδά στις 06/09/2017 ξεπέρασε τους δύο μήνες, με το πρόβλημα, δυστυχώς, να διογκώνεται και να συνεχίζει να δημιουργεί έντονα προβλήματα στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας.

Ο κ. Δήμαρχος με την επιστολή του αυτή, εξέφρασε, για ακόμη μία φορά, τις έντονες διαμαρτυρίες του προς την Διοίκηση του οργανισμού και ζήτησε την επαναφορά των καταργηθέντων δρομολογίων της βασικής γραμμής 81Α (Άγιος Αθανάσιος - Χαλκηδόνα - Κουφάλια), ενώ επανέλαβε το αρχικό αίτημα του για γνωστοποίηση των δρομολογίων που πραγματοποιούνται καθημερινά από και προς το Δήμο μας.

Τέλος, τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η αποκατάσταση της συχνότητας των δρομολογίων που εξυπηρετούν τους Δημότες του Δήμου μας αποτελεί προτεραιότητα μας, έχοντας πάντα ως στόχο την εξάλειψη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στις μετακινήσεις τους και την ομαλοποίηση της καθημερινότητας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου