Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Συνελήφθησαν 36 άτομα το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Στο ευρύτερο πλαίσιο ειδικών δράσεων, διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο πολεοδομικό συγκρότημα.

Αναλυτικότερα, το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας, Αστυνομίας, Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, διενήργησαν ελέγχους, κατά τους οποίους συνελήφθησαν:
  • (21) άτομα καθώς στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια. 
  • (6) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης νεαρού αλλοδαπού, ο οποίος κατείχε μία συσκευασία κάνναβης βάρους (21,51) γραμμαρίων. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (142,90) ευρώ προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών. 
  • (4) άτομα για εκκρεμεί διωκτικά έγγραφα. 
  •  (2) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν (274) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και (11) συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. 
  • (3) άτομα για παράβαση του Νόμου Περί Όπλων. Επιπλέον βεβαιώθηκαν (9) πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου