Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Σήμερα Τρίτη 31/05/2016 και ώρα 8.30 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκηδόνος



Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η  


ΑΡ.ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 10/2016
Καλούνται τα  μέλη  του  Δ.Σ.  σε ΤΑΚΤΙΚΗ  συνεδρίαση,  την Τρίτη  31/05/2016  και ώρα 8.30 μ.μ.  στην αίθουσα  συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (στον 1ο όροφο του κτιρίου του ΚΑΠΗ Κουφαλίων)  όπου θα συζητηθούν τα θέματα όπως παρακάτω:    
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1.      Έγκριση 6ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. Έτους 2016.
2.      Έκθεση εσόδων – εξόδων Δ΄ Τριμήνου (Δωδεκαμήνου) για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2015 Δήμου Χαλκηδόνος.
3.      Καθορισμός διακανονισμού τελών και δικαιωμάτων από κοινόχρηστους χώρους.
4.      Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ διάρκειας έως δύο (2) μήνες,  για την κάλυψη αναγκών λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Δήμου Χαλκηδόνος.
5.      Προγραμματισμός προσλήψεων εκτάκτου προσωπικού στο Δημοτικό Ωδείο Κουφαλίων για  τη διδακτική περίοδο 2016- 2017 (υπό τη μορφή αντιτίμου).
6.      Χορήγηση 1(μίας)άδειας Άσκησης Υπαιθρίου (σταθερή καντίνα)στο υπ αρ 4523 Α αγροτεμάχιο στο χώρο λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου για την δίμηνη περίοδο λειτουργίας του.
7.      Έγκριση εκμίσθωσης των υπ.αρ.19 & 20 τμημάτων του υπ.αρ.1797 δημοτικού ακινήτου στην T.Κ Αγχιάλου.
8.      Ψήφιση πίστωσης για την καταβολή εξόδων μετάβασης του κ. Δημάρχου στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους
9.      Έγκριση μετάβασης του κ. Δημάρχου στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους.
10.   Έγκριση μετάβασης του κ. Δημάρχου στην Μεσήμβρια της Βουλγαρίας.
11.   Χορήγηση αδειών για συμμετοχή στην Θρησκευτική πανήγυρη του Αγίου Πνεύματος “ΑΝΤΡΙΑΔΑ 2016” για την χρονική περίοδο απο 17/6/2016 έως και 20/6/2016 στην ΔΚ Κουφαλίων.
12.   Έγκριση εκτέλεσης- ανάθεσης της εργασίας Μέριμνα καθαρισμού χώρων πρασίνου στον Δήμο Χαλκηδόνος με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης (ΑΜ 35/2016).
13.   Ορισμός δύο Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους, και συγκρότηση σε σώμα της επιτροπής “Καταστροφή άνευ αξίας αντικειμένων του Δήμου”.
14.   Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής  παραλαβής έργου “Συντήρηση σχολικών κτηρίων έτους 2015” Αριθ. Μελ.29/2015.
15.   Παραλαβή της Γεωτεχνικής  μελέτης του έργου: «Κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Δ.Κ Χαλκηδόνας και Αδένδρου».
16.   Παραλαβή της οριστικής  μελέτης του έργου: «Κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Δ.Κ Χαλκηδόνας και Αδένδρου».
17.   Παραλαβή αυτοτελών τμημάτων της μελέτης εφαρμογής του έργου:«Κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Δ.Κ Χαλκηδόνας και Αδένδρου».
18.   Σύναψη προγραμματικής σύμβασης Δήμου Χαλκηδόνος ΔΕΥΑΧ, για την εκπόνηση του έργου “Αντικατάσταση παλαιάς υδρευτικής γεώτρησης στην  Δ.Κ. Προχώματος του Δήμου Χαλκηδόνος”.
19.   Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου : “Συντηρήσεις-μικροκατασκευές αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Χαλκηδόνος”.
20.   Συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης “Αντικατάσταση παλαιάς υδρευτικής γεώτρησης στην Δ.Κ. Προχώματος του Δήμου Χαλκηδόνος”.
21.   Έγκριση Μελέτης Προμήθειας καυσίμων του Δήμου Χαλκηδόνος και του Οργανισμού Λοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.
22.   Έγκριση Μελέτης Προμήθειας ελαιολιπαντικών του Δήμου Χαλκηδόνος.
23.   Έγκριση Μελέτης Προμήθειας οχημάτων.
24.   Έγκριση ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΑΒΑΘΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 99 ΤΟΥ Ν.3852/10 μεταξύ της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης (Μ.Ε.Θ.) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Κ.Μ.) και του Δήμου Χαλκηδόνος (Δ.Χ.) για την εκτέλεση εργασιών καθαρισμού αυλάκων απορροής ομβρίων επαρχιακών και δημοτικών δρόμων καθώς και την εξομάλυνση της επιφάνειας κυκλοφορίας μή ασφαλτοστρωμένων δρόμων, στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Χαλκηδόνος.
25.   Έγκριση της υπ΄αριθμ. 24/2016 μελέτης με τίτλο «Επιστημονική υποστήριξη στη διατύπωση αρχών Γενικού Σχεδίου (Master Plan) για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη του Αξιού Ποταμού στα διοικητικά όρια του Δήμου Χαλκηδόνος» στα πλαίσια συμμετοχής του Δήμου σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα.
26.   Έγκριση της μελέτης για την εκτέλεση του έργου : «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΧΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ»   (αρ.μελ. 20/2016).

                                                                                  Ο Πρόεδρος του Δ.Σ


                                                                                     Ευρυσθένης Κοσκινάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου