Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

3η εθελοντική αιμοδοσία Τράπεζας Αίματος Χαλκηδόνας Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 - Βίντεο


Η Τράπεζα Αίματος Χαλκηδόνας διοργανώνει την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 την 3η εθελοντική αιμοδοσία της. Σας καλούμε όλους, ανεξάρτητα αν μπορείτε να δώσετε αίμα ή όχι, να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή. Καλέστε, προσκαλέστε, υποστηρίξτε, προτρέψτε γνωστούς και φίλους να βρεθούν κοντά στην δική σας Τράπεζα Αίματος.

  • Η εθελοντική αιμοδοσία είναι κοινωνικό αγαθό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζετε απ' όλους μας.
  • Η εθελοντική αιμοδοσία είναι καθήκον του καθενός μας απέναντι στον συνάνθρωπό μας.
  • Πρέπει να προστατευθεί και να στηριχθεί για να το έχουμε. Στις 29 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήσαμε την 1η εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας μας.
Παίρνοντας θάρρος και αντλώντας κουράγιο από την δική σας συμμετοχή, προχωρήσαμε στην 2η εθελοντική αιμοδοσία μας την 1η Φεβρουαρίου 2015.

Αποδείξατε, με την μαζική προσέλευσή σας, ότι αξίζει τον κόπο να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια και έτσι την Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 θα υλοποιηθεί η 3η εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζάς μας ή καλύτερα της Τράπεζάς σας. Σας καλούμε λοιπόν να αποδείξουμε για ακόμη μια φορά ότι είμαστε ικανοί να ξεπεράσουμε τις φοβίες μας και να αναδείξουμε μέσω της προσφοράς του αίματός μας ότι ενδιαφερόμαστε για τον συνάνθρωπό μας.

Ακόμη και σεις που αδυνατείτε να δώσετε αίμα, για διάφορους λόγους, μπορείτε να βοηθήσετε με όποιον τρόπο θέλετε και από οποιοδήποτε μέρος την προσπάθεια αυτή.

Και μην ξεχάσετε

Καλέστε, προσκαλέστε, υποστηρίξτε, προτρέψτε γνωστούς και φίλους να βρεθούν κοντά στην δική σας Τράπεζα Αίματος. Θα σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 από ώρα 9:00 πμ ως 2:00 μμ στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα.

Με την υποστήριξη του Ι.Ν «Αγίου Παντελεήμονος», του Α.Μ.Π.Ο. «Αναγέννηση Χαλκηδόνας», του Γ.Α.Σ. Χαλκηδόνας και του Μορφωτικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλκηδόνας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου