Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Ενδιαφέρουσα παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Τούβε «Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια» έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στη Χαλκηδόνα - ΦΩΤΟ

Άλλη μία επιτυχημένη στάση είχε η περιοδεία του Θεσσαλονικιού Συγγραφέα Χρήστου Τούβε, το βράδυ του Σαββάτου στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Χαλκηδόνας, υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλκηδόνος και την υποστήριξη της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Νομού Θεσ/νίκης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του κ. Τούβε με τίτλο  "Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια".

Ο Συγγραφέας κατάφερε με τρόπο συνοπτικό και βιωματικό να συγκινήσει τους παρευρισκόμενους και έκανε κατανοητό το μήνυμά του, ότι ήρθε για να μείνει.

Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος, απέδειξε, πόσο ανάγκη έχει ο κόσμος της Χαλκηδόνας για τόσο ουσιαστικές εκδηλώσεις.


Αποτελεί αξιοσημείωτο γεγονός ότι αυτή ήταν η 38η παρουσίαση της 3ετούς περιοδείας του Συγγραφέα σε 32 διαφορετικές πόλεις και νησιά. Να υπενθυμίσουμε ότι είναι αυτό έκδοση βιβλίου με 4 επανεκδόσεις και κυκλοφορία σε 63 χώρες του εξωτερικού μέσω του Παγκόσμιου site Amazon, ενώ η δουλειά του έχει ακουστεί μέχρι την Κωνσταντινούπολη όπου στις 1 Δεκέμβρη είναι καλεσμένος στη Μεγάλη του Γένους Σχολή ώστε να μιλήσει για το πως έκανε τ’ όνειρο του πραγματικότητα, μακριά από εκδοτικούς οίκους.

Την εκδήλωση τίμησαν εκλεκτά μέλη του Δήμου, της Δημοτικής Κοινότητας, του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου, όπως επίσης και της Ένωσης Φορεών Ν. Θεσσαλονίκης.


Συγκεκριμένα απηύθυναν χαιρετισμό με σειρά ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Χαλκηδόνας Βουλγαράκης Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Ν. Θεσσαλονίκης Καράμπαλης Γιώργος και ο Ειδικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκηδόνας Γιαννακής Γεώργιος. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο ταμίας της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Ν.Θεσσαλονίκης Ιωαννίδης Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκηδόνος Μητσάκης Αθανάσιος, οι ιδιοκτήτες του γνωστού βιβλιοπωλείο της περιοχής "Κωνσταντέλιας" και φυσικά όλο το Δ.Σ. του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου, που συνέβαλλαν τα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Στογιαννάρης.

Το βιβλίο προλόγισε με ιδιαίτερο τρόπο και αισθαντικό λόγο η Φιλόλογος Δέσποινα Λιτσάκη ενώ αποσπάσματα διαβάστηκαν από τη Θεατρολόγο Εύη Μάντσου με γλαφυρότητα και θεατρικότητα.

Την παρουσίαση έκανε ο ίδιος ο Συγγραφέας.

Στοιχεία επικοινωνίας www.xristostouve.gr , Facebook Xristos Touve.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το Radio Halkidona.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου