Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας Χαλκηδόνας ενόψει της σημερινής (27 Οκτωβρίου 2017) επίσκεψης της ΑΕ του Προέδρου της Δημόκρατίας στο Δήμο Χαλκηδόνος

Ενόψει της σημερινής (27 Οκτωβρίου 2017) επίσκεψης της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου στο Δήμο Χαλκηδόνος, δείτε παρακάτω  τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οποίες θα προβεί η Τροχαία Χαλκηδόνας.
Κατά την άφιξη και την αναχώρηση της Α.Ε. του ΠτΔ, καθώς και κατά τις μετακινήσεις του, θα πραγματοποιούνται ολιγόλεπτες διακοπές της κυκλοφορίας στις Π.Ε. Θεσσαλονίκης - Εδέσσης, Π.Ε. Θεσσαλονίκης - Ευζώνων καθώς και στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου. Επίσης, στην έδρα του Δήμου, τα Κουφάλια, θα απαγορεύεται η στάση και στάθμευση οχημάτων στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως (από την αρχή της μέχρι και το ύψος της οδού Αγ. Αθανασίου) και στην οδό Αγ. Γεωργίου (από το ύψος της Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι και το ύψος της Παύλου Μελά). Η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης θα ισχύσει για αύριο 27 Οκτωβρίου 2017 από τις 01.00 έως και τις 16.00.

Αναλυτικά το επίσημο πρόγραμμα της παρουσίας της Α.Ε. του ΠτΔ στο Δήμο Χαλκηδόνος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου