Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας η Ευαγγελία Φράγκου του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών με καταγωγή από την Χαλκηδόνα μαζί με την Ευαγγελία Αναστασιάδου τοu Ν.O. Καστοριάς

Στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξάγεται στο Τόκιο της Ιαπωνίας θα βρεθεί το ελληνικό δίδυμο στις νεάνιδες. Οι αθλήτριες Ευαγγελία Φράγκου το γένος Μουμτζή από τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών και η Ευαγγελία Αναστασιάδου από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, κατέλαβαν την 3η θέση στους σημερινούς ημιτελικούς με χρόνο 7.14.20, πίσω από την 1η Κίνα με χρόνο 7.09.41 και την 2η Γερμανία με 7.12.26.

Το ελληνικό δίδυμο μετά από μεγάλη μάχη στα ημιτελικά του Σαββάτου πήρε την 3η θέση χάρη στο πολύ καλό δεύτερο 1000άρι που έκανε αφού στο πρώτο μισό της κούρσας ήταν στην 4η θέση και εκτός πρόκρισης. Στο φινάλε άντεξε και την αντεπίθεση της Βρετανίας και για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο πήρε τη μεγάλη πρόκριση. Τα δυο κορίτσια τερμάτισαν σε 7.14.20 με τις Βρετανίδες να καταγράφουν χρόνο 7.15.81. Πρώτη ήταν η Κίνα με 7.09.41 και δεύτερη η Γερμανία με 7.12.26.

Οι νεαρές πρωταθλήτριες μετά από μια εξαιρετική πορεία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και παρά τις αντιξοότητες απέδειξαν ότι επάξια εκπροσωπούν την Ελλάδα.

Έτσι την Κυριακή τελευταία μέρα των αγώνων τα ελληνικά κουπιά θα πάρουν μέρος σε τρεις μεγάλους τελικούς. Τη δίκωπο των νεανίδων (04:15 ώρα Ελλάδας ), την τετράκωπο άνευ των εφήβων (05:00 ), και τέλος το διπλό των νεανίδων(05:55).

Τους αγώνες για όποιον ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τα ελληνικά πληρώματα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας μπορεί να τους δει στο www.worldrowing.com.

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συγχαίρει όλα τα Ελληνικά πληρώματα και την αθλήτρια του Ευαγγέλια Φράγκου για τις απίστευτες επιδόσεις τους και εύχεται καλή επιτυχία στους αυριανούς τελικούς.
Δείτε παρακάτω το βίντεο του αγώνα:
Πηγες: logospellas.gr, pellamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου