Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Μ.Π.Σ. Χαλκηδόνας: Θεατρική παράταση "Το Μεγάλο μας Τσίρκο" Παρασκευή 28- 29-30 Ιουνίου και Δευτέρα 1 Ιουλίου καθώς και 5–6-7 & 8 Ιουλίου 2019 και ώρα 21:00 μ.μ. στο Θέατρο Δάσους στη Χαλκηδόνα.

Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλκηδόνας σας προσκαλεί στην Θεατρική παράσταση "Το μεγάλο μας τσίρκο" του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Δάσους στη Χαλκηδόνα.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα

Παρασκευή 28, Σάββατο 29, Κυριακή 30 Ιουνίου και Δευτέρα 1 Ιουλίου καθώς και 5–6-7 & 8 Ιουλίου 2019 και ώρα 21:00 μ.μ. στο Θέατρο Δάσους στη Χαλκηδόνα.

Πρεμιέρα Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Η θεατρική Ομάδα του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλκηδόνας σας παρουσιάζει το θρυλικό έργο-ντοκουμέντο με σατιρικά αλλά και δραματικά επεισόδια για σημαντικές στιγμές της ελληνικής Ιστορίας "Το μεγάλο μας τσίρκο", σε σκηνοθεσία Γιούλης Μπυρίδου.

Λίγα λογία για το έργο:

Το θεατρικό έργο «Το Μεγάλο μας Τσίρκο», σταθμός για το ελληνικό θέατρο, ανέβηκε στα χρόνια της δικτατορίας το καλοκαίρι του ’73 στο θέατρο “Αθήναιον”.

Αφορά στη διαδρομή της νεότερης ελληνικής ιστορίας, από την Τουρκοκρατία και τα χρόνια του Όθωνα έως τη Μικρασιατική Καταστροφή και τη Γερμανική Κατοχή.

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Με Εκτίμηση
Το Δ. Σ. του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλκηδόνας,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου