Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Μπάσκετ: «Έρχεται» η ΑΜΣ Χαλκηδόνα Προποντίς - Συγχώνευση ΓΑΣ Χαλκηδόνας και ΑΜΠΣ Προποντίς


Η Χαλκηδόνα συγχωνεύεται με την ΑΜΠΣ Προποντίς και θα παίζει στην Β’ Εθνική με νέο προφίλ, νέο όνομα και νέο σήμα.

Μην παραξενευτείτε αν δείτε στην λίστα των συλλόγων της Β’ Εθνικής μια ομάδα που θυμίζει μεν τη Χαλκηδόνα, αλλά έχει διαφορετικό όνομα, διαφορετικό σήμα και λέγεται ΑΜΣ Χαλκηδόνα Προποντίς!

Η Χαλκηδόνα είναι, αλλά πλέον δεν είναι μόνη της. Θα έχει και παρέα την ΑΜΠΣ Προποντίς. Οι δυο σύλλογοι συγχωνεύονται και από την ένωσή τους θα προκύψει η ΑΜΣ Χαλκηδόνα Προποντίς.

Το πλάνο έχει μπει ήδη μπροστά και προχωράει με γοργά βήματα. Ετσι πολύ σύντομα θα πάρει επίσημη μορφή.

Οι άνθρωποι της Χαλκηδόνας αποφάσισαν να ενώσουν την ομάδα με μια ιστορική ομάδα της ΕΚΑΣΘ, την ΑΜΠΣ Προποντίς (έπαιζε στην Γ’ Κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων της Θεσσαλονίκης), προκειμένου να γεννηθεί ένας νέος πολύ δυνατός σύλλογος. Η νέα ομάδα θα λέγεται ΑΜΣ Χαλκηδόνα Προποντίς. Όπως είναι φυσικό ο νέος σύλλογος θα είναι συνέχεια της παλιάς Χαλκηδόνας και έτσι θα παίξει κανονικά στην Β’ Εθνική.

Η νέα ομάδα θα έχει ρόστερ και από τους δυο συλλόγους, ενώ σε αυτήν θα παίξουν φυσικά όλες οι μεταγραφές που έκανε ως τώρα η Χαλκηδόνα. Ο λόγος για τους Σταύρο Μυλωνίδη, Παναγιώτη Δανάκη, Θέμη Τσακαλέρη, Μιχάλη Δελίδη, Τάσο Σπύρα, Νίκο Κουτέ και Τίμο Φυλακτό οι οποίοι αποκτήθηκαν μεν από την Χακληδόνα, αλλά θα παίζουν στην Β’ Εθνική στη νέα σεζόν με την… νέα μορφή της, την ΑΜΣ Χαλκηδόνας Προποντίς.
Πηγή: basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου