Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Αντίστροφη μέτρηση για τον «Νυχτερινό»! Απόλαυσε το τηλεοπτικό σποτ και κλείσε θέση τώρα!


Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Protergia 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που για άλλη μια χρονιά υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δηλώσετε συμμετοχή στο μεγαλύτερο αθλητικό νυχτερινό πάρτυ της χώρας!


Η Οργανωτική Επιτροπή εργάζεται εντατικά, ώστε η φετινή διοργάνωση να καταρρίψει ξανά όλα τα ρεκόρ: Ρεκόρ αγώνων από τους κορυφαίους πρωταθλητές που θα συμμετάσχουν, ρεκόρ συμμετοχών, αλλά πάνω απ’ όλα ρεκόρ ικανοποίησης και χαμόγελων από τους ανθρώπους κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης που θα δώσουν ραντεβού στην εκκίνηση!

Όσοι έχουν ζήσει τη μαγεία του «Νυχτερινού» τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και εκείνοι που φέτος θα βιώσουν την εμπειρία για πρώτη φορά, μπορούν να αρχίσουν «προθέρμανση» και να αντλήσουν έμπνευση, από το συναρπαστικό τηλεοπτικό σποτ που ετοίμασαν οι διοργανωτές και το οποίο μπορείτε να απολαύσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/8MAMfD28bFw=

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, με τη δύση του ήλιου, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:45) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

O Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση και εγγραφές στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

Τρέχουμε… Δεν κοιμόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου