Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Η Οδύσσεια της Γνώσεως το 2o Διεθνές Συνέδριο Επιστημών & Τεχνών 24-27 Μαΐου 2018 στη Θεσσαλονίκη

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ 2o Διεθνές Συνέδριο Επιστημών & Τεχνών 24-27 Μαΐου 2018, Αριστοτέλειον Θέατρο, Θεσσαλονίκη από τον Πολιτιστικός Οργανισμό ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΝΑΟΣ.

Στα πλαίσια του 2oυ Διεθνούς Συνεδρίου Επιστημών & Τεχνών, που θα διεξαχθεί 24-27 Μαΐου 2018, στο Αριστοτέλειο Θέατρο, στη Θεσσαλονίκη, προσωπικότητες παγκοσμίου εμβέλειας από το χώρο των Επιστημών, Τεχνών & Πολιτικής θα τοποθετηθούν (ζωντανά ή βιντεοσκοπημένα) πάνω στο φλέγον και μείζονος σημασίας εθνικό θέμα της Μακεδονίας.

Το θέμα, δεδομένης και της συγκυρίας όπου βρίσκεται σε εξέλιξη διμερής διάλογος για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων, θα έχει απήχηση σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ομιλητές, Μακεδονίας.
Bettany Hughes, Stephen Miller, Chris Spirou, Άντζελα Γκερέκου, Πέτρος Θέμελης, Γεώργιος Κακαβάς, Αθανάσιος Καραθανάσης, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, Σαράντος Καργάκος, Γεώργιος Κασιμάτης, Γεώργιος Κοντογιώργης, Σταύρος Λυγερός, Σπύρος Μερκούρης, Χρυσούλα Παλιαδέλη, Σταύρος Παπαμαρινόπουλος, μεταξύ πολλών άλλων!

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα τού Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τη στήριξη της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε) ενώ θα υπάρξει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα (Οπερατόριο «Μακεδονία / Κεραυνός Αθανασίας») του συνθέτη Αλέξανδρου Χάχαλη που είναι και εμπνευστής της Οδύσσειας γνώσεως.

Επικοινωνία: Πέγκυ Κονδυλοπούλου +302103610882 (10:00-15:00)
info@odysseyofknowledge.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου