Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση των Τριών Ιεραρχών στο Πνευματικό κέντρο "Κ. Χατζάκος" στα Κουφάλια


Σε μία κατάμεστη αίθουσα και με κάθε επισημότητα, όπως αρμόζει στην περίσταση, τίμησε ο Δήμος Χαλκηδόνος, το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2018 στο Πνευματικό κέντρο ‘Κ.Χατζάκος’ στα Κουφάλια, τη μνήμη των Θρησκευτικών Πατέρων και Προστατών της Εκπαίδευσης, Αγίων Τριών Ιεραρχών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ.Τσουκνιδάς, ο βουλευτής της Β΄ περιφέρειας Θεσ/νίκης κύριος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ.Κοσκινάς, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ.Μηντσιούδης, η Δημ. Σύμβουλος και Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Χ. κα.Κιαχαγιά-Παρασχάκη, ο αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ.Μεντεσίδης, ο Δημ. Σύμβουλος κ.Μηντζαρίδης, ο γραμματέας του Δημ. Συμβουλίου κ.Δεμερτζής, οι Πρόεδροι της Δ.Κ. Μ.Μοναστηρίου και της Τ.Κ. Αγχιάλου, κ. Μετλάρης και Ναρλής, αντίστοιχα, καθώς και εκπρόσωποι της Εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου.


Κεντρικός ομιλητής της βραδιάς ήταν ο πρωτοπρεσβύτερος Σωφρόνιος Σμαραγδάκης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός και εφημέριος στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Αγχιάλου, ο οποίος με μια μεστή ομιλία αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο των Τριών Ιεραρχών, αλλά και στο διαχρονικό μήνυμα της δράσης τους.



Ακολούθως, τιμήθηκε η συνδημότισσά μας κα. Αποστολίδου Σταυρούλα, καθώς και οι συνδημότες μας κύριοι Μαργαρίτης Ελευθέριος και Χαλκίδης Παναγιώτης για το συγγραφικό τους έργο και τη γενικότερη προσφορά τους στο χώρο των γραμμάτων και των τεχνών.


Η βραδιά ολοκληρώθηκε με συναυλία πιάνου από μαθητές του Δημοτικού Ωδείου, καθώς και με τη βράβευση μαθητών του Δήμου μας, τόσο της Πρωτοβάθμιας, όσο και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που διακρίθηκαν σε μαθητικούς Διαγωνισμούς, πέρα από το σχολείο, κατά την περίοδο 2016-2017. 
Κάντε Κλικ στις Φωτογραφίες για Μεγέθυνση















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου