Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Παρουσίαση βιβλίου του Μάκη Ρουσομάνη - Απαγορευεται η είσοδος στο θάνατο την Τετάρτη 01/2/17 στις 19:00

Το κατεξοχήν συναυλιακό στέκι "το καφέ του μύλου", υποδέχεται τον συγγραφέα Μάκη Ρουσομάνη. Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου στις 7 το βράδυ. Μια ξεχωριστή μουσική παρουσίαση του νέου βιβλίου, με τίτλο: "απαγορεύεται η είσοδος στον θάνατο" από τις εκδόσεις "Πνοή", που θα αγγίξει τους πιστούς αναγνώστες και όχι μόνο...

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση των Τριών Ιεραρχών στο Πνευματικό κέντρο ‘Κ.Χατζάκος’ στα Κουφάλια

Με λαμπρότητα τίμησε ο Δήμος Χαλκηδόνος, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στο Πνευματικό κέντρο ‘Κ.Χατζάκος’ στα Κουφάλια, τη μνήμη των Θρησκευτικών Πατέρων και Προστατών της Εκπαίδευσης, Αγίων Τριών Ιεραρχών. (Περισσότερες Φωτογραφίες παρακάτω).

Ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλκηδόνας Παρουσιάζει τη θεατρική διασκευή "Η Λίμνη Των Κύκνων" στις 3 - 4 & 5 Φεβρουαρίου στο Γυμνάσιο Χαλκηδόνας

West Side Solonika: Παρουσίαση «Μοτοσυκλετώντας» του Ινστιτούτου Μοτοθέσις με θέμα την ασφαλή οδήγηση την Παρασκευή 3/2/2017 στον Άγιο Αθανάσιο

Ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Δυτικής Θεσσαλονίκης "West Side Solonika", Η ΜΟΤΟΕ και Το Μοτοθέσις σας προσκαλούν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 στο ΕΠΑΛ Αγ. Αθανασίου στις 12.00π.μ. να παρακολουθήσετε την παρουσίαση «Μοτοσυκλετώντας» του Ινστιτούτου Μοτοθέσις με θέμα την ασφαλή οδήγηση.

Κάθε ηλιοβασίλεμα - Τραγούδι Μαρία Δελιανίδου

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Μπασκετ Γ΄ Εθνική: Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής 2ου ομίλου Βορρά - μόνη στην δεύτερη θέση η Χαλκηδόνα

Η Χαλκηδόνα πήρε μια ακόμη νίκη επικρατώντας του Μαντουλίδη και μπόρεσε έτσι να «εκμεταλλευτεί» το στραβοπάτημα του Παναθλητικού μέσα στην πολύ καλή και σήμερα ΑΕ Κομοτηνής και να είναι πλέον μόνη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην πρεμιέρα του 2ου γύρου. 

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική: Μακεδονικός - Γ.Α.Σ. Χαλκηδόνας 82-91 -Βίντεο

Συνελήφθη ο 45χρονος που δηλητηρίασε τη σύζυγο του και τη γιαγιά της την Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 45χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και προσωρινής κράτησης.Κατηγορείται για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συρροή.

Μακεδονικός Γέφυρας - Π.Α.Ο. Κουφαλίων 0-2 - Βίντεο

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου σήμερα 28/1/17 στις 18.30

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Κουφαλίων "Μακεδονία" σας προσκαλεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 6:30 το απόγευμα στην Κοπή της Πίτας του στο καφέ mauve (Εθνικής Αντίστασης123 στα Κουφάλια)

Κοπή Πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγού Πενταλόφου σήμερα 28/01/17 στις 19.30


Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Εκδηλώσεις Αγίου Τρύφωνα Γιοματάρι στη Γέφυρα 28-19/117 & 1/2/17

Εκδηλώσεις

Ετήσιος χορός Π.Α.Ο. Κουφαλίων σήμερα Παρασκευή 27/1/17


Με μια αποχαιρετιστήρια επιστολή εγκαταλείπει την ενεργό δράση ο πρώην Γεν. Αστυνομικός Διευθ. Θεσ//νίκης, Νικόλαος Μπαντουβάκης.

Με μια αποχαιρετιστήρια επιστολή εγκαταλείπει την ενεργό δράση ο πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Νικόλαος Μπαντουβάκης. Ο κ. Μπαντουβάκης κατά τις πρόσφατες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. προήχθη στον βαθμό του Αντιστρατήγου και αποστρατεύτηκε.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Χαλκηδόνα: Μετωπική σύγκρουση με έναν τραυματία

Σύγκρουση σημειώθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι ανάμεσα σε δυο αυτοκίνητα στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Εδέσσης λίγο έξω από την Χαλκηδόνα .

Από την σύγκρουση υπήρξε μόνο ένας ελαφρά τραυματίας.

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας. (Περισσότερες Φωτογραφίες παρακάτω).

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: κουπόνια ύψους 100 ευρώ για την αγορά προϊόντων από λαϊκές αγορές - ποιες οικογένειες αφορά

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σχεδιάζει να μοιράσει σε δεκάδες οικογένειες κουπόνια ύψους 100 ευρώ για την αγορά προϊόντων από λαϊκές αγορές.

Είναι μια κοινωνική παροχή που προτείνει ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Γιουτίκας, σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν έστω και στο ελάχιστο οι οικογένειες αυτές. Όπως δήλωσε ο ίδιος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Ξεκινούν εργασίες συντήρησης στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας έως τα όρια του Νομού Πέλλας, και συγκεκριμένα στο τμήμα Κόμβος Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης-Χαλκηδόνας έως τα όρια του νομού Πέλλας, θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Μπασκετ Β΄ Εθνική: Αποτελέσματα 15ης Αγωνιστικής Βορρά - Ήττα εκτός έδρας για την Γέφυρα

Ούτε στην Κατερίνη έκανε στάση η Καστοριά! Η ομάδα του Γιώργου Σούλιου νίκησε έστω και δύσκολα εκτός έδρας τον Πιερικό Αρχέλαο 74-69 και έφτασε τις εννέα σερί νίκες στον βόρειο όμιλο της Β΄Εθνικής, κλείνοντας τον πρώτο γύρο με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τις υπόλοιπες ομάδες.

Δήμος Χαλκηδόνος: Εκδήλωση τιμής για τους 3 Ιεράρχές το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στα Κουφάλια

Θ. Καράογλου: «Απαρέγκλιτος όρος για την επιστροφή στην ανάπτυξη η προστασία του επιχειρείν»

Τη βαρύτητα που δίνει η Νέα Δημοκρατία στην προστασία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προκειμένου να αναπτυχθεί η ελληνική οικονομία ανέλυσε ο αν. Τομεάρχης Εργασίας του κόμματος και Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στην καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μ.Π.Σ. Χαλκηδόνας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017


Όταν δεν έχεις στόχους, δεν ξέρεις και πού πας!

Ζήσαμε πριν από ένα χρόνο περίπου την μεθόδευση του δημάρχου και της διοίκησης του, να αποφύγει να βάλει πλάτη στην διαχείριση του προβλήματος των προσφύγων που έπεσε στα χέρια των παρακείμενων δήμων. Με υπεκφυγές και προσκόμματα δεν πρότεινε, δεν συνέβαλε στην ελάφρυνση άλλων δήμων από το βάρος της διαχείρισης.

Δήμος Χαλκηδόνος: Ψήφισμα για τον καθορισμό των σχ. μονάδων εντος των οποίων θα λειτουργούν οι δομές υποδοχής για την εκπαίδευση των προσφύγων

Ψήφισμα σχετικά με το ΦΕΚ Β6-09.01.2017 για τον καθορισμό των σχολικών μονάδων των περ. διευθύνσεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας για το σχολικό έτος 2016-1017, εντός των οποίων θα λειτουργούν οι δομές υποδοχής για την εκπαίδευση των προσφύγων (ΔΥΕΠ)

Σήμερα Σάββατο 21/1, κοπή πίτας της Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων στη Θεσσαλονίκη

 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων διοργανώνει την εκδήλωση κοπή Πίτας των Βλάχων στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι. Βελλίδης” στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα. Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος περίπου 1400 χορευτές Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων μελών της ΠΟΠΣΒ.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

«Την καταστροφή, την έφεραν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ», είπε μεταξύ άλλων σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους της Κ. Μακεδονίας, ο βουλευτής Β΄ Θεσ/νίκης Γ. Λαζαρίδης

«Την καταστροφή, την έφεραν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ», είπε μεταξύ άλλων σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους της Κεντρικής Μακεδονίας, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και βουλευτής β. Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Λαζαρίδης και συνέχισε: «Τη Γεωργία από το 22% του ΑΕΠ, που ήταν στη δεκαετία του 80 την κατέβασαν στο 3% του ΑΕΠ. Θα φέρω και ένα παράδειγμα πιο εξειδικευμένο.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Σήμερα Δευτέρα 16/01/2017 και ώρα 07.00 μ.μ συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκηδόνος

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
ΑΡ.ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 1/2017

Καλούνται τα μέλη του Δ.Σ. σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, την Δευτέρα 16/01/2017 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (στον 1ο όροφο του κτιρίου του ΚΑΠΗ Κουφαλίων) όπου θα συζητηθούν τα θέματα όπως παρακάτω:\

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Ο εαυτός μας ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδος "το μπέρδεμα του Πολιτισμού με την παγκόσμια πολιτική"

Του Γεωργίου Εμ. Δημητράκη*
Αδιαμφισβήτητο είναι από όλους ότι ο Ελληνικός Πολιτισμός είναι ο μεγαλύτερος εις την Ιστορία της ανθρωπότητας, και ότι εκ του λόγου αυτού εμείς οι Έλληνες είμαστε υπερήφανοι για την μοναδική προσφορά των προγόνων μας. Η υπερηφάνεια όμως δεν πρέπει να είναι έννοια κενού περιεχομένου, αλλά να έχει βαθιές ρίζες εις την ικανότητα και την δύναμη να παρακολουθεί, να ερμηνεύει και να εναρμονίζει τις σχέσεις της με τον περιβάλλοντα χώρο. Ο οποίος ήταν και είναι η συνύπαρξη με τους άλλους λαούς, ώστε και να προστατεύεται, αλλά και να συνεχίζει το δημιουργικό της έργο. Αυτοί ήσαν οι πρόγονοι μας, ένας Λαός προσφιλής αλλά και σεβαστός από όλους τους άλλους λαούς.

Ανοικτή αγροτική ενημέρωση στην Πέλλα το Σάββατο 14 Ιανουαρίου

Ενημέρωση, ανοικτή σε όλους τους αγρότες της Μακεδονίας διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Θεμάτων, σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας και την τοπική κοινότητα της (παλιάς) Πέλλας.

Ετήσια συνεστίαση της ΝΟΔΕ Β’ Θεσσαλονίκης το Σάββατο 14/1/17

Ετήσια συνεστίαση της ΝΟΔΕ Β’ Θεσσαλονίκης το Σάββατο 14/1

Κεντρικός ομιλητής ο βουλευτής Σερρών Κ. Καραμανλής – Θα τιμηθούν οι τ. βουλευτές της Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ειδήσεις της Πέμπτης 12/01/17

Κλειστά και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, τα Σχολεία και οι Παιδικοί σταθμοί στο Δήμο Χαλκηδόνος

Κλειστά θα παραμείνουν και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, τα Σχολεία και οι Παιδικοί σταθμοί στο Δήμο Χαλκηδόνος λόγο καιρικών συνθηκών.

Ειδήσεις της Τετάρτης 11/01/17

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Χαλκηδόνος

Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και των προβλημάτων λόγω του παγετού, τα σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Χαλκηδόνος θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, μέχρι νεοτέρας.

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Δέλτα την Πέμπτη 12/1 και την Παρασκευή 13/1 - Δείτε τα χρήσιμα τηλέφωνα για τις ημέρες της κακοκαιρίας

Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και των προβλημάτων λόγω του παγετού, τα σχολεία του Δήμου Δέλτα θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή 12 και 13 Ιανουαρίου, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Δέλτα. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα.

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφορούν 208 λεωφορεία του ΟΑΣΘ - Σε ποιες περιοχές δεν διεξάγονται δρομολόγια χώρις αστικά Ξηροχώρι & Μεσήμβρια

Σε 208 ανέρχονται τα αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ που κυκλοφορούν - με σχέδιο εκτάκτου ανάγκης - από τις 5 το πρωί στη Θεσσαλονίκη, 44 εκ των οποίων με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Όπως τόνισε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, οι καιρικές συνθήκες στην πόλη θα είναι αυτές που ρυθμίσουν και την κυκλοφορία των αστικών.

Κλειστά τα γραφεία της ΕΠΣ Μακεδονίας

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ότι τα γραφεία της την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 θα παραμείνουν κλειστά λόγω της έντονης κακοκαιρίας που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη.

Αναβολή όλων των αγώνων του 45ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της προημιτελικής (6ης ) αγωνιστικής της ΕΠΣ Μακεδονίας

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες της προημιτελικής (6ης) αγωνιστικής του 45ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων που ήταν να διεξαχθούν την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 14.30, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης και μετατίθενται να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 14.30.

Ε.Π.Σ.Μ. Β΄Κατηγορία: Θρίαμβος Παρθενίου - Α.Ε. Αμπελοκήπων 1-3 - Βίντεο

Αναγέννηση Χαλκηδόνας - Αξιός Ανατολικού 2-2 - Βίντεο

Νέο κύμα κακοκαιρίας περιμένουμε σήμερα Τετάρτη

Νέο κύμα κακοκαιρίας περιμένουμε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. Στην Ήπειρο, στη Δυτική και Κεντρική Στερεά, στη Θεσσαλία και στη Βόρεια Ελλάδα θα εκδηλωθούν πυκνές χιονοπτώσεις συνοδεία καταιγίδων στα δυτικά.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη 11/01/17 τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Χαλκηδόνος

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη 11/1/2017, εξαιτίας της επιδείνωσης του καιρού, τα σχολεία όλων των βαθμίδων και των Παιδικών Σταθμών στο Δήμο Χαλκηδόνος, μέχρι νεοτέρας.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκηδόνα: Σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ στην ΠΕΟ Χαλκηδόνας - Αλεξάνδρειας

Φώτο-ρεπορτάζ: alexandriamou.gr
Σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ στην ΠΕΟ Χαλκηδόνας - Αλεξάνδρειας στο ύψος του Paradise Hall σημειώθηκε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου περίπου στις 7.00π.μ. (Περισσότερες Φωτογραφίες παρακάτω).

Αναγέννηση Χαλκηδόνας - Αίας Ευόσμου 5-0 - Βίντεο

Αναγέννηση Χαλκηδόνας - Π.Α.Ο Κουφαλίων 0-4 - Βίντεο


Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη 10/01/17 τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Χαλκηδόνος

Ανακοινώνεται ότι κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων και των Παιδικών Σταθμών στο Δήμο Χαλκηδόνος, την Τρίτη 10/1/2017, μέχρι νεοτέρας.

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Αναβολή διεξαγωγής των προημιτελικών κυπέλου τις Τετάρτης 11/01/17

Από την επιτροπή πρωταθλήματος - κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Ημαθίας νακοινώνεται ότι λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και παγωνιάς που πλήττει το νομό μας οι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 11/01/2017 προημιτελικοί αγώνες κυπέλλου μετατίθενται για την επόμενη Τετάρτη 18/01/2017 και ώρα 14:30.

Αναβάλλονται όλα τα σημερινά παιχνίδια της ΕΚΑΣΘ

Από την ΕΚΑΣΘ ανακοινώθηκε γενική αναβολή αγώνων λόγω των καιρικών συνθηκών (ολικός παγετός) για σήμερα 09.01.2017 σε όλες τις κατηγορίες των πρωταθλημάτων της.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Κλείστες αύριο Δευτέρα 9/1/2017, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Χαλκηδόνος

Δελτίο Τύπου -  Δήμου Χαλκηδόνος
Ανακοινώνεται ότι αύριο Δευτέρα 9/1/2017, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Χαλκηδόνος θα παραμείνουν κλειστές, μέχρις ότου αποκατασταθούν πλήρως τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στις υποδομές θέρμανσης και υδροδότησης, λόγω του ψύχους.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Σχολείων, να προβούν σε εκτίμηση της κατάστασης των σχολείων (λειτουργία θέρμανσης, ύδρευσης κτλ) και σε συνεργασία με το Δήμο να καταστεί εφικτή η ομαλή λειτουργία τους.

ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΎΠΟΥ ΔΉΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΌΝΟΣ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Ανασκόπηση 2016: Φωτορεπορτάζ από την Λαϊκη Βραδιά της Αναγέννησης Χαλκηδόνας στις 10/09/2016

Φώτο-ρεπορτάζ: Κων/νος Στογιαννάρης 
(Μέλος της ΈΔΗΠΗΤ Μακεδονίας Θράκης)
Μία ξεχωριστή εκδήλωση που συνοδεύτηκε από θερμή υποδοχή των διοργανωτών, κέφι, έξοχο κλίμα όλα τα απαραίτητα «συστατικά» για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία ήταν η λαϊκή βραδία στις 10/9 για την  Αναγέννηση Χαλκηδόνας. (Περισσότερες Φωτογραφίες παρακάτω).

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣΜ: Αναβάλλονται όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες Ανδρών του Σαββατοκύριακου 7 – 8 Ιανουαρίου 2017

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες ΑΝΔΡΩΝ όλων των κατηγοριών (Α1, Α’, Β’ καΘι Γ’) που ήταν να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 7 - 8 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσχερών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν το συγκεκριμένο διήμερο στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Τα βρεξίματα των γαμπρών στη Νέα Μεσημβρία το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 10:30 π.μ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μεσημβρίας μας προσκαλεί να αναβιώσουμε ένα πολύ παλιό Μεσημβρινό έθιμο που οι ρίζες του χάνονται εκατοντάδες χρόνια πίσω στην Μεσημβρία της μαύρης θάλασσας. 

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 10:30 το πρωί στην πλατεία του Πολιτιστικού Συλλόγου...

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Τα βρεξίματα των γαμπρών στην Αγχίαλο Θεσσαλονικης την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στις 10:30 π.μ

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στις 10:30 π.μ (μετά την εκκλησία) ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγχιάλου μας προσκαλεί ολους στην πλατεία της Αγχιάλου Θεσσαλονικης (προαύλιο της εκκλησίας) για να ''Βρεξουμε τους γαμπρους'' θα υπαρχει αφθονο δωρεαν κρασι και μεζεδες!!!

Δήμος Χαλκηδόνος: Αγιασμός Υδάτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017