Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Επιστολή του Δημάρχου Χαλκηδόνος προς του αρμόδιου φορείς για το ατύχημα στον Σιδ. Σταθμό. Γέφυρας

Με αφορμή το θλιβερό περιστατικό που συνέβη πριν λίγες ημέρες στον Σ.Σ. Γέφυρας του Δήμου μας, κατά το οποίο νεαρός συνδημότητης μας υπέστη ηλεκτροπληξία από ηλεκτροφόρα καλώδια, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδάς απέστειλε επιστολή προς τον ΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με κοινοποίηση στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζη και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα.

Ο κ. Δήμαρχος με την επιστολή του αυτή ζητά τις άμεσες ενέργειες των αρμόδιων φορέων που αφορούν την απομάκρυνση των παλαιών συρμών βαγονιών του Σ.Σ. Γέφυρας ή την περίφραξη της νότιας πλευράς των γραμμών, ώστε να μην επιτρέπεται η πρόσβαση σε όσους δεν έχουν εργασία και να αποτραπούν με αυτό τον τρόπο αντίστοιχα ατυχήματα στο μέλλον.

Τονίζει τέλος, την αναγκαιότητα των ενεργειών αυτών καθώς το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε αντίστοιχο θανατηφόρο περιστατικό που συνέβη το 2011 (ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Γέφυρας που αφορά σχετική επιστολή στον ΟΣΕ για απομάκρυνση των παλαιών βαγονιών, αρ. απόφασης: 45/2011).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου