Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 28χρονου έξω από τη Θεσσαλονίκη

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 28χρονου αλλοδαπού, που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο 21χλμ. Λακκιάς - Πολυγύρου, έξω από τη Θεσσαλονίκη, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, ύστερα από ενδελεχή έρευνα.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Απόπειρας ανθρωποκτονίας», «Παράνομης οπλοφορίας και Οπλοχρησίας», παράβασης του Νόμου «Περί αλλοδαπών» και «Ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το πρωί της Παρασκευής, 18-08-2017, ο συλληφθείς επιτέθηκε με μαχαίρι κατά του 28χρονου, σε υπαίθριο χώρο της Επαρχιακής Οδού Λακκιάς - Βασιλικών, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα.

Χθες το πρωί σε αγροτική περιοχή του Δήμου Θέρμης πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίστηκε ο 27χρονος, ο οποίος σε σχετική ερώτηση των αστυνομικών δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ επιπλέον προέκυψε ότι στερείται των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή του στην ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου