Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Τροχαίο ατύχημα με μοτοσυκλέτες έξω από τα λουτρά της Ν. Απολλωνίας - ΦΩΤΟ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα μεταξύ μοτοσικλετιστών σημειώθηκε χθες το βράδυ γύρω στις 20:40 στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας στο ύψος των Λουτρών της Νέας Απολλωνίας του δήμου Βόλβης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τροχαίο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αυτοσχέδιων επιδείξεων - αγώνων με μηχανές. Δύο μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους όταν ο ένας μοτοσικλετιστής έτρεχε στην ευθεία ενώ ο δεύτερος έκανε αναστροφή με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό και των δύο οδηγών, ενώ πιο ελαφριά τραυματίστηκαν δύο θεατές.

Αξίζει να σημειωθεί λόγο της έγκυρης επέμβασης των εθελοντικών διασωστικών ομάδων ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Παύλου Μελά Κορδελιού - Εύοσμου και της Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Χαλκηδόνας δεν θρηνήσαμε θύματα. Ένα μεγάλο μπράβο στην υπεύθυνη Α΄ βοηθειών της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Επίσης να αναφέρουμε ότι βοήθεια πρόσφεραν και πολίτες που γνώριζαν πρώτες βοήθειες και βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο του τροχαίου.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Τέλος να αναφέρουμε ότι από 1η Ιουνίου πραγματοποιείτε στα λουτρά Ν. Απολλωνίας η 36η Πανελλήνια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών που διοργανώνει η ΜΟΤ.Ο.Ε. (Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας).

Οπός αναφέρει το thestival.gr “Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι οι επιδείξεις και οι αγώνες αυτοί πραγματοποιούνται καθημερινά τις τελευταίες ημέρες λόγω της συνάντησης. Καταγγέλλουν επίσης ότι η Αστυνομία δεν έδειξε το απαραίτητο ενδιαφέρον για τα όσα συνέβαιναν εκεί τις τελευταίες ημέρες και ότι οι συμμετέχοντες στους αγώνες δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας.”

Δείτε φωτογραφίες του dimoshalkidonas.blogspot.gr από το σημείο:
                                                Κλικ στις Φωτογραφίες για Μεγέθυνση
thestival.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου