Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ξεκίνησε το προγράμματος διδασκαλίας του αντικειμένου της κολύμβησης στους μαθητές δημοτικών σχολείων στο Κολυμβητήριο του Δήμου Χαλκηδόνος

Ο Δήμος Χαλκηδόνος ανακοινώνει πως την Τετάρτη 07 Ιουνίου 2017, ξεκίνησε η εφαρμογή του προγράμματος διδασκαλίας του αντικειμένου της κολύμβησης στις/ους μαθήτριες/ές της Γ’ τάξης των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το Δημοτικό κολυμβητήριο. 

Το πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2016-2017 συνδιοργανώνεται από το Δήμο Χαλκηδόνος, τη Δ/νση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ., το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και τη Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού. Ήδη κατά την πρώτη ημέρα εφαρμογής του Προγράμματος το χώρο επισκέφθηκαν τα Δημοτικά σχ. των Δ.Κ. Βαθυλάκκου και Κουφαλίων, ενώ τις επόμενες ημέρες το Δημοτικό κολυμβητήριο θα επισκεφθούν Δημοτικά σχολεία από τις Δ.Κ. Αγίου Αθανασίου και Χαλκηδόνας, αλλά και από τη Δ.Κ. Κυμίνων και την Τ.Κ. Βραχιάς, του όμορου Δήμου Δέλτα.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως το Δημοτικό κολυμβητήριο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του για το κοινό τις αμέσως επόμενες ημέρες, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου