Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Παραίτηση Ζήση Βαϊνα από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος

Παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ενωμένη Δημιουργούμε  του Δήμου Χαλκηδόνος Ζήσης Βαϊνας από το Δ.Σ Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Χαλκηδόνας ΔΕΥΑΧ. Δείτε παρακάτω την επιστολή παραίτησης:

Αξιότιμοι συνάδελφοι με την παρακάτω επιστολή σας γνωστοποιώ την παραίτηση μου από μέλος του Δ.Σ. της Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Χαλκηδόνας  ΔΕΥΑΧ για τον εξής λόγο.

Ενώ υπήρξε απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσ/νικης στις 24/3/17 που Δικαίωσε τους 5 πέντε εργαζόμενους- ΑΜΕΑ της ΔΕΥΑΧ, το Δ. Σ. Και ο πρόεδρος Κ. Χατζάκος αποφάσισε να ασκήσει έφεση και να μην δεχτεί την Απόφαση του Δικαστηρίου. Η απόφαση να ασκήσει έφεση με βρίσκει αντίθετο ως Δημοτικό σύμβουλο άλλα και ως άνθρωπο. Το θεωρό ειλικρινά παράλογο όταν το κράτος μέριμνα και δίνει την δυνατότητα οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι με την ιδιαιτερότητα που αντιμετωπίζουν να συνεχίσουν την εργασία τους, το μονομελές δικαστήριο Θεσ/νικης τους δικαιώνει και έρχεται το Δ. Σ. Και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ και κλείνει την ΠΟΡΤΑ!! Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω ως Δημοτικός Σύμβουλος (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ) απέναντι σε αυτούς τους εργαζόμενους άλλα και στις οικογένειες είναι να υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του Δ. Σ. της ΔΕΥΑΧ του Δήμου Χαλκηδόνος 

Βαϊνας Ζήσης δημοτικός σύμβουλος

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΖΗΣΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ! ! ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΙ ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή