Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Ανανέωσε με τον προπονητή Ανδρέα Οκλαλιώτη ο Γ.Α.Σ. Χαλκηδόνας


Τα σχέδια δεν τελειώνουν ποτέ! Μπορεί μια ακόμη χρονιά να ολοκληρώθηκε αλλά ο σχεδιασμός μιας νέας έχει ήδη αρχίσει στην Χαλκηδόνα. Πρώτη προτεραιότητα, η συζήτηση με τον προπονητή Ανδρέα Οκλαλιώτη η πορεία του οποίου κρίνεται επιτυχημένη και από την πολύ καλή παρουσία της ομάδας, το ανταγωνιστικό αγωνιστικό πρόσωπο από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή, την τρίτη θέση στην βαθμολογία μέχρι και την νίκη στα μπαράζ της…ελπίδας, ή καλύτερα της πιθανότητας ανόδου.

Γιαυτό άλλωστε οι δύο πλευρές αποφάσισαν για τρίτη χρονιά να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και για το νέο πρωτάθλημα. Τώρα για το ποιο θα είναι αυτό… όλα είναι ακόμη ρευστά και οι πληροφορίες αναμένεται να είναι πιο ξεκάθαρες από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά.

Αποχώρησε ο Τουλούμης 
Το δεύτερο αλλά επίσης ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι του προγραμματισμού είναι οι παίκτες και το μόνο σίγουρο είναι η αποχώρηση του Δημήτρη Τουλούμη για τον οποίο η ανακοίνωση αναφέρει : Το ΔΣ της Χαλκηδόνας και ο πρόεδρος Κορνήλιος Τσαλώνης προσωπικά ευχαριστεί δημόσια τον Δημήτρη Τουλούμη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην μετέπειτα αθλητική του πορεία».

Με όλους τους υπόλοιπους καλαθοσφαιριστές από το ήδη υπάρχον ρόστερ θα υπάρχουν συζητήσεις της διοίκησης της Χαλκηδόνας και της τεχνικής ηγεσίας προκειμένου να αποφασιστεί με ποιους θα συνεχίσουν και με ποιους όχι.

Τέλος, μέχρι και την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστούν στο γήπεδο της Χαλκηδόνας προπονήσεις - δοκιμές παικτών που θα ήθελαν να αγωνιστούν στο σωματείο την νέα σαιζόν και πιστεύουν μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις νέες προκλήσεις που ενδέχεται να συναντήσουν σε μια ανταγωνιστική ομάδα.
Πηγή: infobasket.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου