Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Δείτε γιατί συνελήφθησαν 13 άτομα στο Ν. Θεσ/νίκης το τελευταίο 24ωρο

Ειδικές δράσεις στο πλαίσιο της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθησαν συνολικά ( 13 ) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Στοχευμένους ελέγχους με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

  • (7) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20-06-2017), 29χρονου ημεδαπού, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε (1) απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (2) ετών και χρηματική ποινή (600) ευρώ για Ληστεία. 
  • (6) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μεταξύ των συλληφθέντων, συμπεριλαμβάνονται δύο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 24 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20-06-2017) στο κέντρο της πόλης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, διότι στην κατοχή του πρώτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • ένα (1) μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους (1,5) γραμμαρίων και 
  • ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο εμπλουτισμένο με κάνναβη, ενώ στην κατοχή του δεύτερου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 
  • τρία (3) μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους (2,2) γραμμαρίων και ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους (41,8) γραμμαρίων. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου