Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ποίηση στις Ράγες για πρώτη φορά στις 11 Ιουνίου 2017: ανοιχτό κάλεσμα και από το Ράδιο Χαλκηδόνα

Το Ράδιο Χαλκηδόνα και το dimoshalkidonas.blogspot.gr προσκαλεί με ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους ποιητές και συγγραφείς!

Γιατί κάτι όμορφο συμβαίνει για πρώτη φορά!

Η τέχνη που υπηρετούμε όλοι μας με σεβασμό χαρίζοντας με αγάπη κομμάτια της ψυχής μας μας ενώνει.


Και γι' αυτό με λάβαρο την ποίηση ταξιδεύουμε πάνω στις ράγες του τρένου και κόντρα στους δύσκολους καιρούς της εποχής φορώντας ένα ζεστό πλατύ χαμόγελο στα χείλη!

Ένα ξεχωριστό γεγονός θα λάβει χώρα το πρωινό της Κυριακής 11 Ιουνίου 2017. Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο στην Ελλάδα. Περιμένουμε να το δούμε και να το ακούσουμε με μεγάλη χαρά.

Πρόκειται για την Ποίηση στις Ράγες! 

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 η αμαξοστοιχία 55IC Θεσσαλονίκη - Αθήνα ξεκινά στις 10:04 π.μ. το πρωί από Θεσσαλονίκη (επιβιβάζονται ποιητές από Θεσσαλονίκη και γύρω περιοχές), στις 10:28 π.μ. από Πλατύ (επιβιβάζονται ποιητές από Νάουσα, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Κοζάνη, Αριδαία, Βέροια) και φθάνει στο σταθμό Κατερίνης (υποδοχή από τους ποιητές - συγγραφείς Ν.Πιερίας) στις 10:49 π.μ.

Ανοιχτό Κάλεσμα σε όλους τους ποιητές της Θεσσαλίας!

Μια μεγάλη γιορτή της Ποίησης θα ταξιδέψει στις ράγες, θα ακουστεί στους σταθμούς των τρένων της Θεσσαλονίκης, του Πλατέως, της Κατερίνης. Μια μεγάλη εκστρατεία ποιητών ετοιμάζεται και πολλές πόλεις συμμετέχουν σε αυτό το μοναδικό γεγονός. Οι ποιητές καταφθάνουν στο σταθμό Κατερίνης έχοντας στα χέρια τους ως δώρα βιβλία τα οποία και θα προσφέρουν στην φιλόξενη και δημιουργική Ένωση Συγγραφέων Ν.Πιερίας. Συμμετέχουν και συνοδεύουν τη "Ποίηση στις Ράγες", από την Ένωση Τεχνών Ελλάδας η Λένα Σερδαρίδου και η Μαρία Λουμπουρδή, η Πρέσβειρα Ειρήνης Ελλάδας - Σουηδίας ποιήτρια και δημοσιογράφος Ράνια Αγγελακούδη, ο Σύλλογος Φίλων του βιβλίου Ν.Πέλλας, Το ράφι της αγάπης από την Θεσσαλονίκη, ποιητές και συγγραφείς.

Οι ποιητές δίνουν ηχηρό παρών στις 11 Ιουνίου 2017

Η εκδήλωση θα διανθιστεί με όμορφα μουσικά ακούσματα!

Ραντεβού λοιπόν στο τρένο!

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 10.04 π.μ. η αμαξοστοιχία 55 (HC) ξεκινά από Θεσσαλονίκη για Αθήνα, με δικό μας τελικό προορισμό τον σταθμό της Κατερίνης. 

Με ενδιάμεση στάση Πλατύ. Αναχώρηση από Πλατύ στις 10.28 π.μ. (επιβιβάζονται ποιητές από Γιαννιτσά, Βέροια, Νάουσα, Έδεσσα, Aριδαία, Κοζάνη)

Άφιξη Κατερίνη στις 10.49 π.μ. Οι ποιητές Ν. Πιερίας υποδέχονται τους ποιητές της αμαξοστοιχίας 55 (ΗC). 
Δίνουμε ραντεβού στον σταθμό της Κατερίνης στις 10.49 π.μ.!!! 

Το ραντεβού των ποιητών που ταξιδεύουν εντός της αμαξοστοιχίας 55 (ΗC) είναι το κυλικείο εντός του τρένου, όπου θα γίνουν και οι απαγγελίες των ποιημάτων. 

Ραντεβού όλοι εκεί. Κάθε ποιητής βγάζει μόνος του εισιτήριο!!! 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα εισιτήρια να κλειστούν εγκαίρως και να αφορούν ΜΟΝΟ την αμαξοστοιχία 55 (ΗC) που ξεκινά στις 10.04 π.μ. από Θεσσαλονίκη. 

Τελικός Σταθμός Κατερίνη στις 10.49 π.μ. 
Επιστροφή αργά το μεσημέρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου