Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Μέχρι τις 8 Μαρτίου οι εγγραφές για τον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»! Εσύ έκλεισες θέση;

Εντυπωσιακά τα μέχρι στιγμής νούμερα των εγγραφών για τον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, τόσο των Ελλήνων όσο και των ξένων δρομέων, γεγονός που ικανοποιεί ιδιαίτερα την Ο.Ε και Τ.Ε. της διοργάνωσης, οι οποίες καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δρομείς, αλλά και για την εκπόνηση του προγράμματος των παράλληλων πολιτιστικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών εκδηλώσεων οι οποίες θα πλαισιώνουν το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, χαρίζοντας νέες συγκινήσεις και προσωπικά ρεκόρ στους συμμετέχοντες.

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την προκήρυξη της διοργάνωσης, αλλά και από την επίσημη ιστοσελίδα της, για τις τέσσερις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος οι οποίες προσφέρουν άριστες αγωνιστικές συνθήκες και επιδόσεις, καθώς επίσης άρτια υποστήριξη και ευχαρίστηση στους δρομείς κάθε επιπέδου.

Η ιστορική διαδρομή Πέλλα – Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ. , καθώς και 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, όπου μπορούν να τρέξουν ή να βαδίσουν δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου με το σύνθημα: «ΟΛΟΙ μπορούμε, ΟΛΟΙ συμμετέχουμε!».

Παράλληλα η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με τους Υποστηρικτές και τους Χορηγούς της Διοργάνωσης εργάζεται ώστε να εξασφαλίσει μοναδικές προσφορές προς τους δρομείς, πέραν της αγωνιστικής συμμετοχής τους, οι οποίες θα ανακοινώνονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας, των χορηγών επικοινωνίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Κυριακής 2 Απριλίου 2017,θα πλημμυρίσει και πάλι τη Θεσσαλονίκη με χαμογελαστά πρόσωπα δρομέων κάθε ηλικίας και επιπέδου και θα αποτελέσει για άλλη μία χρονιά την εαρινή γιορτή της πόλης και της χώρας μας, συμπληρώνοντας την φθινοπωρινή της γιορτή, αυτήν του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης.

Με προθεσμία ολοκλήρωσης ατομικών εγγραφών την 8η Μαρτίου και ομαδικών εγγραφών την 3η Μαρτίου, η Διοργάνωση-θεσμός καλεί τον κόσμο να εντάξει μέσω της συμμετοχής του, τον αθλητισμό Υγείας στην ζωή του, υποσχόμενη για άλλη μία χρονιά μοναδικές αγωνιστικές εμπειρίες.

Οι εγγραφές μπορούν να υποβληθούν με τους εξής τρόπους:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

β. Με αποστολή της έντυπης φόρμας εγγραφής με e-mail στο info@atgm.gr και info@alexanderthegreatmarathon.org ή με fax στο 2310 200361 (ΜΕΑΣ Τρίτων)

γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ.: 2310 200360)

δ. Για εγγραφή μέσω Ιδρύματος – Φορέα του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης : ο δρομέας υποβάλει απευθείας την δήλωση του στον Φορέα-Ίδρυμα που επιλέγει, εντασσόμενος κατά αυτό τον τρόπο στην ομάδα του (Running Team).

Επιθυμία της Ο.Ε. είναι και φέτος η συμμετοχή των δρομέων να γίνει δια μέσου της ομάδας ενός εκ των 52 κοινωνικών ιδρυμάτων, τα οποία υποστηρίζουν και υποστηρίζονται από την διοργάνωση στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς αυτής.

Ο 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων -Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού–Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Δρόμος Αθλητισμού, Διαδρομή Πολιτισμού. Να είστε όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου