Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη 11/01/17 τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Χαλκηδόνος

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη 11/1/2017, εξαιτίας της επιδείνωσης του καιρού, τα σχολεία όλων των βαθμίδων και των Παιδικών Σταθμών στο Δήμο Χαλκηδόνος, μέχρι νεοτέρας.

Οι Διευθυντές και το προσωπικό των σχολείων, παρακαλούνται να βρίσκονται κανονικά στη θέση τους ώστε να ελέγχουν την κατάσταση των σχολικών συγκροτημάτων σε συνεργασία με το Δήμο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος μας έχει κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες και οι υπηρεσίες είναι σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων, με συνεργεία συντονισμού σε όλη την επικράτειά του που θα λειτουργούν σε 24ωρη βάση.

Οι πολίτες θα μπορούν για οποιοδήποτε πρόβλημα να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6984-638406, καθ’όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ώστε να παραπέμπτονται αυτά αρμοδίως.

Παρακαλούμε τους Δημότες μας για την ασφάλειά τους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις με αυτοκίνητο κατά την διάρκεια αιχμής των φαινομένων και αν αυτές είναι απαραίτητες, να προτιμούν τις κεντρικές οδούς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου