Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Ειδήσεις Σάββατο 30/07/16

Β΄μέρος της συνέντευξης του  Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου

Διακοπές κυκλοφορίας σήμερα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στα πλαίσια του έργου «Συντήρηση Ε.Ο.2 Θεσ/νίκης – Έδεσσας, έως τα όρια του Νομού Πέλλας – Τμήμα Κόμβος Δενδροποτάμου Θεσ/νίκης – Χαλκηδόνας έως τα όρια Νομού Πέλλας», που εκτελείται από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, από τις πρωινές μέχρι τις απογευματινές ώρες σήμερα θα πραγματοποιηθούν εργασίες στην Εθνική οδό Θεσ/νίκης – Έδεσσας, στο ύψος της συμβολής της με την Εγνατία Οδό (κόμβος Ιωνίας).

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ειδήσεις Παρασκευή 29/07/16 - Συνέντευξη Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου

Μπάσκετ: Η Χ.Α.Ν.Θ επιστρέφει στα σαλόνια της Β΄ Εθνικής - Νικολαϊδης: «Πρόκληση η Β΄ Εθνική για την ΧΑΝΘ»

H αντρική ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ επιστρέφει στα σαλόνια της Β΄ Εθνικής.

Δίκτυο διακίνησης νοθευμένων ελαιολάδων εντόπισε στη Θεσσαλονίκη ο ΕΦΕΤ - ΦΩΤΟ

Δίκτυο διακίνησης νοθευμένων ελαιολάδων εντόπισε στη Βόρεια Ελλάδα ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), συνεχίζοντας τους ελέγχους για την προστασία των καταναλωτών και της αυθεντικότητας του ελληνικού ελαιολάδου και σε συνεργασία με την Οικονομική Αστυνομία ξεκίνησε η διαδικασία εξάρθρωσής του.

Yιοθεσία αδέσποτου ζώου έπειτα από την συνεδρίαση της Πενταμελούς επιτροπής του Δήμου Χαλκηδόνος

Ο Δήμος Χαλκηδόνος σε συνεργασία με τον κτηνίατρο - υπεύθυνο του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς κ. Κεχαγιά Νικόλαο και έπειτα από την συνεδρίαση της Πενταμελούς επιτροπής του Δήμου για την παρακολούθηση και εφαρμογή του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς (αρ. πρωτ.: 12374/2016), ανακοινώνει προς κάθε ενδιαφερόμενο (φιλοζωικά σωματεία, φιλόζωους) ότι υπάρχει διαθέσιμος για υιοθεσία ο σκύλος της φωτογραφίας.

Σύγκρουση δυο οχημάτων στη δυτική έξοδο της Θεσ/νίκης κοντά στη Λαχαναγορά

Σύγκρουση δυο οχημάτων σημειώθηκε γύρω στις 15.30 στην δυτική έξοδο της Θεσσαλονίκης κοντά στη Λαχαναγορά. 

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης είναι ευτυχώς μόνον υλικές ζημιές ωστόσο δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα, λόγω της θέσης των οχημάτων στο οδόστρωμα. 

Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη

Με 24ωρη απεργία συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ επειδή είναι απλήρωτοι.

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ σήμερα και προχωρούν σε 24ωρη απεργία, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη. 

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Ειδήσεις Τετάρτη 27/07/16

Σήμερα γιορτάζει ο Άγιος Παντελεήμων ο Ιαματικός, πολιούχος της δημοτικής κοινότητας Χαλκηδόνας

Στις 27 Ιουλίου τιμάται από την Εκκλησία ο Άγιος Παντελεήμων ο Μεγαλομάρτυς και Ιαματικός, πολιούχος της δημοτικής κοινότητας Χαλκηδόνας.

Καλοκαίρι παρέα με το Μάνο το μαύρο κορμοράνο και άλλα βιβλία για το περιβάλλον

Ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία- Αλιάκμονα προσκαλεί τα παιδιά να επισκεφθούν τη βιβλιοθήκη του Κέντρου Πληροφόρησης Δέλτα Αξιού, όπου μπορούν να δανειστούν και να διαβάσουν βιβλία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων για το περιβάλλον.

Μεταξύ αυτών, βιβλία για το νερό, για την ανακύκλωση, για τη ζωή της πεταλούδας και του μυρμηγκιού, αλλά και για το… Μάνο το μαύρο κορμοράνο.

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Ειδήσεις Τρίτη 26/07/16

Στον Θρίαμβο Παρθενίου ο Γιάννης Κουτσοδόντης

Ο Γιάννης Κουτσοδόντης είναι η νέα  μεταγραφικη κίνηση του Θρίαμβου. Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας: 

Ή διοίκηση του Θριάμβου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιάννη Κουτσοδόντη. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με πολύ μεγάλη εμπειρία στα ερασιτεχνικά γήπεδα αγωνιζόμενος στη Δόξα Αδένδρου ενώ φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία στη μεσαία γραμμή αλλά και στο κέντρο της άμυνας και θα αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό εργαλείο για τον Σάκη Κουτρογιάννη. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην ομάδα μας με υγεία και χωρίς τραυματισμούς..

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Ιεράς Πανήγυρις Αγίου Παντελεήμονα στη Χαλκηδόνα στις 26 & 27 Ιουλίου 2016

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Κρούσμα κλοπής σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Μακεδονικού Μικρού Μοναστηρίου.

Οι εγκαταστάσεις του γηπέδου μετά την κλοπή
Ακόμα ένα κρούσμα κλοπής σημειώθηκε εις βάρος ομάδας της ΕΠΣ Μακεδονίας, ο λόγος για την ομάδα  του Μακεδονικού Μικρού Μοναστηρίου.

Δείτε την ανακοίνωση Μακεδονικού Μικρού Μοναστηρίου για το συμβάν:

Έργα μέσω ΕΣΠΑ που αφορούν στο πόσιμο νέρο ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ υπέγραψε ο Τζιτζικώστας

Με χρηματοδότηση 25 εκατομμυρίων ευρώ «άνοιξε» η πρόσκληση του νέου ΕΣΠΑ για τις υποδομές βελτίωσης ποιότητας και διασφάλισης της ποσότητας του πόσιμου νερού, που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Διατροφή ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας

Γράφει η Φλώρα Γεωργαλλά
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος/ Αθλητική Διατροφολόγος

Η προετοιμασία είναι η περισσότερη σημαντική και κρίσιμη περίοδος ολόκληρης της χρονιάς. Η περίοδος της προετοιμασίας είναι συνυφασμένη με εντατικές και πολλές φορές διπλές προπονήσεις σε καθημερινή βάση.

Θρίαμβος Παρθενίου: αποκτήθηκε ο Στέργιος Μπένας - 8 Αυγούστου η έναρξη της προετοιμασίας

Πλησιάζουν πλέον οι μέρες για την έναρξη της νέας σεζόν που θα βρεί τον Θρίαμβο στη Β' κατηγορία..

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας έχει οριστεί για τις 8 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα..

Χρηματοδότηση Δήμων και Συνδέσμων Δήμων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Χρηματοδότηση φορέων ως και 70% επί του συνόλου των επιλέξιμων δαπανών για δημιουργία καταφυγίων αδεσπότων ζώων συντροφιάς προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση που φέρει την υπογραφή του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και του Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (ΦΕΚ Β’ 2082/06-07-2016, ΦΕΚ Β’ 2204/15-07-2016).

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Σάρωσε τα μετάλλια στο παγκόσμιο η Εθνική ομάδα Tae Kwon Do Κωφών - Δύο χάλκινα για τον Κώστα Καλαϊτζή αθλητή του Α.Σ "Μακεδονική Ασπίδα" Κουφαλίων

Κώστας Καλαϊτζής
Η Εθνική ομάδα Κωφών στο Ταεκβοντο βρέθηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Τουρκία με την ομάδα της Ζωής Κακαρέλη να σαρώνει τα μετάλλια. Με συγκομιδή 8 μεταλλίων, ένα χρυσό, ένα ασημένιο και έξι χάλκινα επιστρέφει στις αποσκευές της το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μετά τους αγώνες η ομοσπονδιακή τεχνικός δήλωσε σχετικά: (Περισσότερες Φωτογραφίες παρακάτω).

Ειδήσεις Παρασκευή 22/07/16

Χαλκηδόνα 25-26-27 Ιουλίου 2016: Εκδηλώσεις προς τιμή του Πολιούχου της Άγιου Παντελεήμονα του Ιαματικού

2η γιορτή θέρους στα Κουφάλια την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Νέας Πέλλας 2016 25 & 26 Ιουλίου 2016

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Νέας Πέλλας 2016 25 & 26 Ιουλίου 2016 στην αυλή του δημοτικού σχολείου.

Αθυριώτικα 2016 25 - 26 & 27 Ιουλίου 2016


Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ειδήσεις Τετάρτη 20/07/16

Ο “Ήφαιστος” Βαθυλάκου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων στη Στοκχόλμη - Βίντεο & Φώτο

Ρεπορτάζ,: Κων/νος Στογιαννάρης
Με 25 αθλητές θα συμμετάσχει η ελληνική αποστολή στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων, που θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 24 Ιουλίου στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. 
Επίσης ο σύλλογος Ολυμπιακής Πάλης   “Ήφαιστος”  Βαθυλάκου συμμετέχει με τον προπόνηση  Άγγελο Χατζηνικολάου και την  αθλήτρια του συλλόγου που θα αγωνιστή στην κατηγόρια των 49 κιλών Ηλιάνα  Κοκογιαννίδου
(Περισσότερες Φωτογραφίες παρακάτω).

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Ειδήσεις Δευτέρα 18/07/16

Τους έπιασαν στα διόδια των Μαλγάρων να μεταφέρουν 8 κιλά ηρωίνη από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη - Φώτο

Ένα ακόμη πλήγμα κατά της οργανωμένης διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών, επέφεραν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συλλαμβάνοντας, δύο άτομα, τα οποία εντάσσονται σε σχετικό κύκλωμα, κατέχοντας συγκεκριμένο ρόλο.

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Μπάσκετ: στον Α.Σ. Καστοριάς ο Σταμάτης Μπένας από την Βραχιά

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε η Καστοριά με την απόκτηση του Σταμάτη Μπένα. Ο πολύπειρος καλαθοσφαιριστής με ύψος 2.06 (γεννημένος στις 14.10.1986) έχει αγωνιστεί σε όλες σχεδόν τις εθνικές κατηγορίες συμπεριλαμβανόμενης και της Α1.

Μπάσκετ: στον ΠΑΟΚ Κυμίνων-Μαλγάρων επιστρέφει ο Γιάννης Κιουρσίδης - Υπέγραψε και ο Σιδερίδης

Ο ΠΑΟΚ Κυμίνων Νέων Μαλγάρων ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Κιουρσίδη στην ομάδα. Μετά από τέσσερα χρόνια θα ξαναφορέσει τα «ασπρόμαυρα» αφού αποδέχτηκε την πρόταση του συλλόγου. Επιστρέφει σε ένα γνώριμο γι’ αυτόν περιβάλλον και με όρεξη για μια καλή πορεία.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Μπάσκετ: σε μπαμπίνι και μίνι κοριτσιών του Μέγα Αλέξανδρου Καλοχωρίου συνεχίζει η Κατερίνα Βελικά

Συνέχεια στην συνεργασία θα έχει ο Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου με την Κατερίνα Βελικά για δεύτερη χρονιά, στα τμήματα μπαμπίνι και μίνι κοριτσιών.

Ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων προχώρησε σε τέσσερις ακόμα μεταγραφές

Πέτρας και ο Κωστούδης
Ο ΠΑΟ Κουφαλίων έκανε γνωστό πως συμφώνησε με τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται την νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα.

Αναλυτικά Αποκτήθηκαν:

Δύο άτομα συνελήφθησαν για κατοχή χασίς και ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη - ΦΩΤΟ

Πρόκειται για δύο 38χρονους Έλληνες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και Νόμου περί όπλων.

Απέτυχε το πραξικόπημα στην Τουρκία - Ερντογάν: Οι προδότες θα πληρώσουν βαρύ τίμημα

«Η σημαία είναι η τιμή μου, η πατρίδα μου είναι η τιμή μου και για αυτό ήρθα εδώ να πεθάνω. Είμαι έτοιμος να δώσω και τη ζωή μου». Με αυτή τη δραματική φράση και μέσα σε απόθεωση από τους οπαδούς του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκλεισε τις δηλώσεις του μετά την επιστροφή του στην Κωνσταντινούπολη λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας), έχοντας λάβει τις διαβεβαιώσεις ότι το στρατιωτικό πραξικόπημα που εκδηλώθηκε στη γείτονα χώρα έχει ουσιαστικά κατασταλεί και ότι παρέμενε ο ηγέτης της έχοντας βγει νικητής από μια βραδιά που είναι πιθανό να αλλάξει πολλά στην Τουρκία.

Μια Φωτογραφία Χίλιες Λέξεις: Απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία

Τούρκος πολίτης έπεσε στο οδόστρωμα και κινδύνευσε τη ζωή του μία ανάσα από τον ερπύστρια...

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Στρατιωτικό πραξικόπημα σε εξέλιξη στην Τουρκία – Στους δρόμους τα τανκς - Βίντεο

Πραξικόπημα Τουρκία: Ο Τούρκος πρωθυπουργός κατήγγειλε την «παράνομη ενέργεια» από μια «ομάδα» του στρατού, να κλείσει τις γέφυρες της Κωνσταντινούπολης ενώ μαχητικά αεροπλάνα πετούν σε χαμηλό ύψος πάνω από την Άγκυρα. 

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει πραξικόπημα σε… 

Δήμος Χαλκηδόνος: Ανακοίνωση σχετικά με την αναχώρηση του λεωφορείου για την κατασκήνωση της Ν.Περάμου

Ο Δήμος Χαλκηδόνος ενημερώνει τους δημότες του πως το Σάββατο 16 Ιουλίου 2016 μεταξύ 08.30 με 08.45, από το Δημαρχείο στα Κουφάλια, θα αναχωρήσει το λεωφορείο που θα μεταφέρει τους κατασκηνωτές (Αγόρια), για τη Β’ Περίοδο(16- 24/07/16), στην κατασκήνωση του Δήμου Παγγαίου (Ν.Πέραμος). 

Μπάσκετ: στον Απόλλωνα Πατρών ο Χαλκηδονίωτης Διαμαντής Σλαφτσάκης

Η πρώτη μεταγραφή του Απόλλωνα είναι γεγονός, καθώς ο... χορός των ανακοινώσεων άνοιξε με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο οποίος θα φοράει την "μελανόλευκη" φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια 

Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής τη Δευτέρα 18 Ιουλίου από τον Μ.Π.Σ Σμυρναίων - Μικρασιατών Βαθυλάκκου

3η Πανθεσσαλονίκια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών στο Σταυρό Θεσσαλονίκης στις 22 και 23 Ιουλίου 2016.

Του Παντελή τζερτζεβέλη
Φέτος, ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Στρυμονικού Κόλπου κλείνει 12 έτη από τη δημιουργία του και ως μέλος της Μοτοσυκλετιστικής Ένωσης Θεσσαλονίκης, διοργανώνει την 3η Πανθεσσαλονίκια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών.

Η εκδηλώση θα πραγματοποιηθεί στο Λιμάνι του Σταυρού Θεσσαλονίκης με την στήριξη του Δήμου Βόλβης και του Ο.Π.Α.Π ( Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος) την Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Ιουλίου 2016.

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 17/07/2016, και ώρα 08:00 - 11:00 σε Γέφυρα και Ελεούσα

Ο Δήμος Χαλκηδόνος θα ήθελε να ενημερώσει εκ μέρους της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ/Περιοχή Δυτικής Θεσσαλονίκης ότι την Κυριακή (17/07/2016, 08:00 - 11:00) θα πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών.

Οι προγραμματισμένες διακοπές είναι:

Στην εντατική νοσηλεύεται o άντρας που έπεσε από την αερογέφυρα Μαλγάρων - Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν απόπειρα αυτοκτονίας

Ένας 40χρονος άντρας έπεσε χθες από την αερογέφυρα Μαλγάρων. Μετά την πτώση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην εντατική.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Ειδήσεις Πέμπτη 14/07/16

13η Μοτοσυγκέντρωση του Μ.Ο.C στο Σοχό - Διασκεδάζοντας σε δύο τροχούς

Ρεπορτάζ: Παντελής τζερτζεβέλης
Ο Μ.Ο.C. από τον Σοχό του νομού Θεσσαλονίκης, για 13η χρονιά διοργάνωσε με επιτυχία και σεβασμό, απέναντι σε όλους τους «αγνούς» φίλους της μοτοσυκλέτας, την ετήσια μοτοσυγκέντρωση και μοτοπορεία του η οποία ξεκίνησε από το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και κατέληξε στο εναλλακτικό στάδιο των 12 Αποστόλων στον Σοχό.

Με δύο προτάσεις ο Δήμος Δέλτα στο πρόγραμμα «Τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων»

Σε δύο πολυταμειακά Τοπικά Προγράμματα CLLD/ LEADER που αφορούν την αγροτική ανάπτυξη και την αλιεία θα υποβάλλει πρόταση ο Δήμος Δέλτα, μετά την οριστικοποίηση των σχετικών αποφάσεων του Δ.Σ. από την Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ (ΑΝΕΘ).

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Ειδήσεις Τετάρτη 13/07/16

6η Βαλκανική Συνάντηση VW Bus - Στα Λουτρά του Λαγκαδά με 150 συμμετοχές αυτοκινήτων!

Ρεπορτάζ: Παντελής τζερτζεβέλης
Το περασμένο Σαββατοκύριακο θα έλεγα πως ήτανε αρκετά πλούσιο σε δράσεις και συναντήσεις εναλλακτικές των ανθρώπων που αγαπούν την ζωή τους και θέλουν να διαφέρουν συνυπάρχοντας μαζί με όμοιούς τους!

Ο λόγος για την 6η Βαλκανική Συνάντηση VW Bus η οποία έλαβε χώρα στα Λουτρά του Λαγκαδά που βρίσκονται λίγο έξω από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Μπάσκετ: στον Γ.Α.Σ. Χαλκηδόνας ο πλέι μέικερ Δημήτρης Χαρτόπουλος

Οι κινήσεις ενίσχυσης του Γ.Α.Σ.  Χαλκηδόνας συνεχίζονται, με μια ακόμα σημαντική μεταγραφή. 

Ο νέος παίκτης της είναι ο Δημήτρης Χαρτόπουλος ο οποίος με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά σε μια νευραλγική θέση όπως αυτή του πλέι μέικερ.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Ειδήσεις Τρίτη 12/07/2016

Τώρα ατύχημα με ποδηλάτες: βρέθηκαν αιμόφυρτοι στο οδόστρωμα σε δρόμο του Χορτιάτη

Πριν λίγη ώρα περισσότεροι από δυο ποδηλάτες βρέθηκαν αιμόφυρτοι στο οδόστρωμα σε δρόμο του Χορτιάτη και είναι σοβαρά τραυματισμένοι.

Σήμερα Τρίτη 12/07/2016 και ώρα 8.30 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκηδόνος

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

ΑΡ.ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 12/2016 

Καλούνται τα μέλη του Δ.Σ. σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, την Τρίτη 12/7/2016 και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (στον 1ο όροφο του κτιρίου του ΚΑΠΗ Κουφαλίων) όπου θα συζητηθούν τα θέματα όπως παρακάτω:

Βάζω αντηλιακό και όμως καίγομαι… Γιατί;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Καλοκασίδης, δερματολόγος-αφροδισιολόγος

Το αντηλιακό προστατεύει την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση (φωτογήρανση) αλλά και από τον καρκίνο του δέρματος -τόσο από τα επιθηλιώματα όσο και από το εξαιρετικά επικίνδυνο μελάνωμα.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Κατωγεφυριώτικα 2016: Μ.Π.Σ. Χαλκηδόνας - Βίντεο

Ειδήσεις 11/07/16

Δήμος Χαλκηδόνος: Ενημέρωση σχετικά με την αναχώρηση των παιδιών για την Β' περίοδο της κατασκήνωσης του Δήμου Βόλβης

Ο Δήμος Χαλκηδόνος ενημερώνει τους δημότες του για την ημέρα και ώρα αναχώρησης του λεωφορείου που θα μεταφέρει τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν τη Β΄ Περίοδο στις Παιδικές κατασκηνώσεις Σταυρού του Δήμου Βόλβης.

Δημιουργία έδρας Μακεδονικής Παράδοσης και Ιστορίας στο ΠΑ.ΜΑΚ

Την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 υπεγράφη το Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (Π.Ο.Π.Σ.Μ.) εκπροσωπούμενης από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γεώργιο Τάτσιο και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.) εκπροσωπούμενο από τον Πρύτανη κ. Αχιλλέα Ζαπράνη.

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Μοτοσικλετιστής έχασε την ζωή του σε τροχαίο στη Νέα Μεσημβρία

Ένας άντρας σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Νέα Μεσημβρία.

Σήμερα Κυριακή 10 Ιουλίου, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Νέα Μεσήμβρια, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 47χρονος, εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. 

 Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.