Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Εικόνες από Επιταφίους του Δήμου Χαλκηδόνος, της Ελληνικής επικρατείας και του εξωτερικού

Φώτο-ρεπορτάζ: Κων/νος Στογιαννάρης
Κλικ στις Φωτογραφίες για Μεγέθυνση
Η Μεγάλη Παρασκευή αποτελεί την πιο ιερή μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας, καθώς κορυφώνεται το Θείο Δράμα με την Αποκαθήλωση από το σταυρό και την Ταφή του Χριστού.
Κάθε χρόνο, για πολλούς από εμάς, ο στολισμός του Επιταφίου είναι ένα έθιμο που γεμίζει τη ζωή μας και μας κάνει να νιώθουμε ακόμη πιο βαθιά τη συμμετοχή μας στο Θείο Πάθος.
Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα του ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ συγκέντρωσε φωτογραφίες από διάφορους Επιταφίους του Δήμου Χαλκηδόνος,  της Ελληνικής επικρατείας και του εξωτερικού. και σας τους παρουσιάζει. Η συλλογή θα ενημερώνεται συνεχώς. Η περιφορά του Επιταφίου σε κάθε περιοχή έχει τα δικά της έθιμα, καθώς ο άνθρωπος πάντα συνδύαζε τις παραδόσεις του με τη θρησκεία.  
(Περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω).

Σε κλίμα κατάνυξης στα Ιεροσόλυμα η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός - Βίντεο

Χιλιάδες πιστοί βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα, Μεγάλο Σάββατο στην ιερουργία της Αφής του Αγίου Φωτός.

Ο Ναός της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα ήταν και φέτος κατάμεστος από πιστούς που ήθελαν να είναι

Ελασσόνα: Αγόρασε ολόκληρο κοπάδι με… πλαστά ευρώ!

Ένας ηλικιωμένος κτηνοτρόφος από την Ελασσόνα θεώρησε πως του χαμογέλασε η τύχη, όταν ένας άγνωστος, που παρίστανε τον ζωέμπορο του πρότεινε να αγοράσει ολόκληρο το κοπάδι του πληρώνοντας τοις μετρητοίς.

Οι Πόνοι της Παναγιάς: Νίκος Ξυλούρης - Βίντεο

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Έθιμα και παραδόσεις του Πάσχα

Έπιμέλεια Κων/νος Στογιαννάρης
Μέλος της Έ.ΔΗ.Π.Η.Τ Μακεδονίας - Θράκης
 
Μέρα τη μέρα ξετυλίγονται μέσα στην εβδομάδα των Παθών τα έθιμα και οι παραδόσεις του Πάσχα. Βγαλμένα από τα βάθη του χρόνου και πλουτισμένα με στοιχεία αλησμόνητων πατρίδων τα έθιμα αναβιώνουν στην ελληνική επαρχία τη στιγμή που στις μεγάλες πόλεις ξεθωριάζουν. 

"Η ζωή εν τάφω..." - Βίντεο

«Η ζωή εν τάφω κατετέθης, Χριστέ, και αγγέλων στρατιαί εξεπλήττοντο, συγκατάβασιν δοξάζουσαι την σήν…» Τη Μεγάλη Παρασκευή κορυφώνεται το Θείο Δράμα. Είναι η ημέρα των Παθών του Ιησού. Ημέρα απόλυτης αργίας και νηστείας, αφιερώνεται στην Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και στην Ακολουθία του Επιταφίου: Το μεσημέρι, γίνεται η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και τοποθετείται στο Ιερό Κουβούκλιο ένα ύφασμα στο οποίο έχει κεντηθεί η ζωγραφιστεί ο Χριστός νεκρός. Τότε αρχίζει ο στολισμός του Επιταφίου με λουλούδια της άνοιξης.

 

Λαθρομετανάστες και Casus belli ανύπαρκτοι ηγέτες και εθνική αποτυχία

Του Γεωργίου Εμ. Δημητράκη*

Η Πατρίδα μας έχει χρεοκοπήσει. Αυτό είναι κοινή διαπίστωση όλων μας. Εδώ και 7 σχεδόν χρόνια παραληρούμε καθημερινώς για όλα αυτά που συμβαίνουν εις την χώρα μας, για όλα αυτά που πληρώνει ο Λαός μας. Η αριθμομανία κατατρέχει τώρα όλους τους Έλληνες, η οποία όμως, δυστυχώς, μας έχει διαχωρίσει σε δύο κατηγορίες. 

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΕΠΙΤΑΦΙΟΙ

Σήμερα, Μ. Παρασκευή, το Δήμος Χαλκηδόνας BlogSpot  το Ράδιο Χαλκηδόνα & το Halkidona web TV θα αναρτήσει εικόνες από Επιταφίους όλης της επικρατείας και του εξωτερικού. Όσοι θέλετε να μας στείλετε δίκες σας φωτογραφίες από Επιταφίους των περιοχών σας στην Ελλάδα η την Ομογένεια για να τις συμπεριλάβουμε στην ανάρτηση μας μπορείτε να τις στείλετε με E-MAIL στο radiohalkidona@gmail.com

Π.Σ Κάτω Γέφυρας "Άγιος Γεώργιος" Πανηγυρικές Εκδηλώσεις 2016 " ΧΟΡΟΣ...ΧΑΡΑ...ΧΟΡΕΨΕΤΕ!!...ΧΑΡΕΙΤΕ!! " την Κυριακή 1/5/2016 και τη Δευτέρα 2/5/2016

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Ο Γ.Α.Σ. Χαλκηδόνας τίμησε τον πάικτη τις ομάδας Δημήτρη Ευαγγελίδη για την 10ετή προσφορά του και τον φυσιοθεραπευτή Στέλιο Χασάπη για την πολύτιμη βοήθεια στην ομάδα

Το παιχνίδι της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής πέρα από το φινάλε μιας ιδιαίτερης χρονιάς είχε μια ιδιαίτερη…νότα για την Χαλκηδόνα. Αυτή την έδωσαν οι δύο βραβεύσεις που έγιναν στην διάρκεια του ημιχρόνου με τους γηπεδούχους να τιμούν τον παίκτη τους Δημήτρη Ευαγγελίδη για την 10ετή προσφορά του στην ομάδα.

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου - Βίντεο

Το συγκλονιστικότερο μέρος του Θείου Δράματος ξεδιπλώνεται από την σημερινή Μεγάλη Πέμπτη. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το βηματισμό του Θεανθρώπου «μέχρι Σταυρού και Ταφής», αλλά και θα αποπειραθούμε να ψαύσουμε «άκρω δακτύλω» το υπέρλογο και μέγιστο θαύμα της Ανάστασής Του.
Σήμερον κρεμάται επί ξύλου, 

Παιδάκι έπεσε από ταράτσα διώροφης οικίας στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Ένα παιδάκι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Ιπποκράτειο μετά από πτώση από ταράτσα διώροφης οικίας στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά πριν από τις 11:00 σήμερα το πρωί, επί της οδού Αγνώστου Στρατιώτη στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Παράνομες Ελληνοποιήσεις αμνοεριφίων άγνωστης προέλευσης: Έλεγχος σε Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα

Έλεγχοι γίνονται σε αμνοερίφια, καθώς από την προηγούμενη εβδομάδα, οι κτηνοτρόφοι καταγγέλουν εισαγωγές από την Ρουμανία και άλλες χώρες, λόγω της μείωσης της ελληνικής παραγωγής.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Δήμος Δέλτα - Ευθ. Φωτόπουλος: «Δε δεχόμαστε την πολιτική του αποφασίζομεν και διατάσσομεν»

Σχετικά με το κυβερνητικό σχέδιο για μεταφορά προσφύγων και σε άλλες περιοχές του Δήμου Δέλτα, ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Δυόμισι μήνες μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό μας από την κυβέρνηση, όταν μάθαμε από τις τηλεοράσεις για τη δημιουργία Κέντρου Μετεγκατάστασης στα Διαβατά, πληροφορηθήκαμε από περιοίκους το Σάββατο 23 Απριλίου ότι βρίσκεται σε εξέλιξη οργανωμένη επιχείρηση εκ μέρους της κυβέρνησης και ιδιωτών για την εγκατάσταση προσφύγων σε βιομηχανικά κτίρια της περιοχής του Καλοχωρίου και της Σίνδου.

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Δίκυκλο συγκρούστηκε με Ι.Χ στην Χαλάστρα: Νεκρός ο ηλικιωμένος μοτοσικλετιστής

Φώτο Αρχείου
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον βοηθητικό δρόμο της Εθνικής Οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης στο ύψος της Χαλάστρας. 

Ένας 82χρονος που οδηγούσε δίκυκλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα .

Τώρα - Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χαλκηδόνος - φώτο


Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

2ο Φεστιβάλ από το Σύλλογο "Στο μπαλκόνι των αστεριών" στο 1ο Γενικο Λύκειο Κουφαλίων στις 23 και 24 Απριλίου 2016


Ρυθμίσεις στον Πεζόδρομο της Κοινοτητάς Γέφυρας

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ - ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΕΦΥΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ

Ο πεζόδρομος της Γ. Παπανδρέου αποτελεί αντικείμενο διαφορετικών απόψεων για πολλούς από τους δημότες μας. Άλλοι θέλουν να λειτουργήσει ως πεζόδρομος και άλλοι ως δρόμος αυτοκινήτων.

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα το Σάββατο 23-4-16 στις 21:00, στο Λευκό Πύργο

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων «ΡΙΟ 2016», το Σάββατο, στις 21:00, στο χώρο του Λευκού Πύργου.

Ε.Π.Σ.Μ.: Ομόνοια Σίνδου - Μακεδονικός Γέφυρας 3-1 - Βίντεο

Ο Π.Σ. Αγίου Αθανασίου στο 3ο Παιδικό φεστιβαλ Παραδοσιακών χορών στη Βέροια - Βίντεο

Πηγή: verianet.gr

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Κυζιρίδης Αλέξανδρος του "Ήφαιστου Βαθυλάκου" Πρωταθλητής Ελλάδος Παμπάιδων στα 32 Κιλά Ελληνορωναϊκής

Η «καρδία» της Ελληνικής πάλης χτύπησε για μια ακόμη χρονιά (5η συνεχόμενη!) το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στις Σέρρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παμπαίδων - Παγκορασίδων.

Χρύσο μετάλλιο για τον "Ήφαιστο Βαθυλάκου"

Ανακοίνωση του Δ.Σ της Αναγέννησης Χαλκηδόνας για τον αγώνα με την Αστραπή Δενδροποτάμου

Εικόνες από το ένδοξο παρελθόν της Αναγέννησης Χαλκηδόνας θύμισε ο χθεσινός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα μας και στην Αστραπή Δενδροποταμού Περίπου 1.000 άτομα παρακολούθησαν το παιχνίδι που τελικό νικητή είχε την ομάδα μας με σκορ 1-0.

4η Ανθοέκθεση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Βαθυλάκκου την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 στην κεντρική πλατεία του χωριού

Μπάσκετ: Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου Βορρά της Γ΄ Εθνικής ανδρών

Με το διπλό έφυγε από το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της η Γέφυρα επικρατώντας μέσα στην Κομοτηνή και επί του δυναμικού ΓΑΣ. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος όταν ο Μυλωνίδης απόλυτα ψύχραιμος ευστόχησε σε δύο ελεύθερες βολές και ενώ απέμεναν μόλις 8’’ πριν το φινάλε διαμορφώνοντας το 68-70 το οποίο ο Μπεκρής της ακριτικής ομάδας προσπάθησε με σουτ τριών πόντων να το αλλάξει χωρίς όμως να βρει τον στόχο.

Η μόνη σωτηρία, η εξέγερση του Λαού

Του Γεωργίου Εμ. Δημητράκη
Αλήθεια είναι η υπαρκτότητα μίας κατάστασης ή η πραγματικότητα ενός γεγονότος. Ως αλήθεια δεχόμαστε αυτό που αντιλαμβάνονται ως πραγματικότητα οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν αντιλαμβάνονται και βιώνουν κάτι με όμοιο τρόπο και αυτό γίνεται αποδεκτό ως αλήθεια. Ψέμα είναι η πρόταση και η προσπάθεια που γίνεται από κάποιον με σκοπό να πείσει τους άλλους ότι είναι αληθής, ενώ ο ίδιος συνειδητά γνωρίζει ότι η πρόταση και η προσπάθειά του είναι αναληθής. Πολλές φορές η λέξη ψέμα χρησιμοποιείται και για να δηλώσει κάποιος το μη αληθές.

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Κυριακή 17/4/16 στις 17:00 το ντέρμπι την Β΄ Ερασιτεχνικης της Ε.Π.Σ.Μ: Αναγέννηση Χαλκηδόνας - Αστραπή Δενδροποτάμου

Το πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Μ κοντεύει στο τέλος απομένουν  τρις αγωνιστικές ακόμα και το ντέρμπι μεταξύ της Αναγέννησης Χαλκηδόνας και της Αστραπής Δενδροποτάμου τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα. 

Ένα ντέρμπι που θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό τον πρωταθλητή του 1ου ομίλου, με την ομάδα της Χαλκηδόνας να θέλει νίκη με ένα γκολ διαφορά για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου γύρου ή με δύο γκολ διαφορά για να υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Αστραπή.

η Αναγέννηση καλεί όλον το φίλαθλο κόσμο της Χαλκηδόνας να παραβρεθεί σε αυτό το σημαντικό αγώνα για την άνοδο της ιστορικής  Αναγέννησης στην Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Μ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

1ο Δημοτικό Σχολείο Κουφαλίων: Εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση από την ομάδα μπάσκετ με καρότσι 'ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'

Με πρωτοβουλία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κουφαλίων και σε συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ με καρότσι ‘ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1994’ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (14/04/2016) στον αύλειο χώρο του σχολείου μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση των μικρών μαθητών για το συγκεκριμένο άθλημα, που δυστυχώς, αν και αποτελεί άθλημα της Παραολυμπιάδας, δεν είναι ευρέως γνωστό στον φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας.

9ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ν. Μεσημβρίας την κυριακη 17/4/16 στις 19:00


Οριστική επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδος κεκλεισμένων των θυρών

Είναι οριστικό και επίσημο πλέον ότι το Κύπελλο Ελλάδος αρχίζει ξανά! Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, υπέγραψε σήμερα την απόφαση της επανέναρξης του θεσμού, όπως είχε συμφωνήσει με FIFA, UEFA και ΕΠΟ.

Πληρώνει τους τευτλοπαραγωγούς στη Κεντρική Μακεδονία η ΕΒΖ


Με πρώτη προτεραιότητα την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της απέναντι στους Έλληνες τευτλοπαραγωγούς, στους οποίους άμεσα πρόκειται ν’ αρχίσει να αποπληρώνει τα οφειλόμενα από την περσινή τους παραγωγή, ύψους 8 εκατ. ευρώ, πιάνει δουλειά η νέα διοίκηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ, όπως επισήμανε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του διοικητικού της συμβουλίου, Χρήστος Ρώσσιος.

Ε.Π.Σ.Μ.: Π.Α.Ο. Κουφαλίων - Κεραυνός Αγγελοχωρίου 1-2 Βίντεο-Φώτο


Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Κρίσιμη ημέρα για την αποφυγή του ποδοσφαιρικού Grexit

Η προθεσμία που έχει δώσει η FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο να «συμμορφωθεί», προκειμένου να μην επιβάλει τον διεθνή αποκλεισμό του, μπορεί να εκπνέει την Παρασκευή, ωστόσο η Τρίτη είναι ιδιαίτερα κρίσιμη μέρα, καθώς μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την αποφυγή του Grexit.

Π.Σ Προχώματος διογρανώνει τη 5η Ανθοκομική 'Εκθεση στις 15-16-17 Απριλιου 2016


Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Μπάσκετ: Μεγάλη νίκη του ΓΑΣ Χαλκηδόνας στην Κομοτηνή - Κλείδωσε την παραμονή του στη Γ΄ Εθνική

Νικηφόρα ήταν η 24η για την Χαλκηδόνα που αν και δεν είχε στην διάθεση της τον πρωταγωνιστή των τελευταίων αγωνιστικών Μάντσο, κατάφερε παρόλαυτα να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής ΑΕ Κομοτηνής και μάλιστα εκτός έδρας  με 91-86 έστω κι αν χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης.

Εκστρατεία 1.000 Ρομά από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι Χαλκηδόνα-Αστραπή Δενδροποτάμου!

Ρεπορτάζ: Πάμε Μπάλα, pamebala.gr  
Πάθος και λατρεία για το όνειρο της ανόδου το οποίο ζει εδώ και 8 μήνες η οικογένεια των Ρομά σε όλη την Ελλάδα

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό. Ένα ντέρμπι ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη είναι η αιτία της μεγαλύτερης μετακίνησης φιλάθλων από ολόκληρη την Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Χαλκηδόνα.

Ε.Π.Σ.Μ.: Αποτελέσματα Σαββατοκυριακου 9-10/4/2016

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧ : 1 - 2
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ - ΝΙΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ : 1 - 1
ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 3 - 2
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗ : 3 - 1
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛ : 3 - 4
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩ : 2 - 0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝ - ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΑΟ : 0 - 1
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡ : 1 - 4
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗ - ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ : 1 - 1

ΑΟΚ Αγ.Αθανασίου - ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων 1-2 - Βίντεο

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Συνελήφθησαν δυο έμποροι ναρκωτικών στην Ν. Ιωνία Θεσ/νίκης: πόσα κιλά κάνναβη εντόπισε η αστυνομία - Φώτο

Δύο εμπόρους ναρκωτικών συνέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και κατέσχεσαν μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και φορτηγά από τη Θεσσαλονίκη

Συνολικά είκοσι μία περιπτώσεων κλοπών οχημάτων εξιχνιάστηκαν από διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έξι άτομα ηλικίας 26, 24, 24, 22, 19 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Μπάσκετ Γ΄Εθνική: Γ.Α.Σ. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΑΡΕΤΣΟΥ 66-63

Ομιλία Υφυπουργού. Αθλητισμού & Πολιτισμου Σταυρου Κοντονή στα εγκαίνια της "Sportexpo Marathon" "Η ΕΠΟ να πάρει άμεσα μέτρα"


Γ.Α.Σ. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - B.A.O 71-68

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική 2ος Όμιλος Βορρά 21η Αγωνιστική: Γ.Α.Σ. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - B.A.O 71-68

Εννιά συλλήψεις από της Υπηρεσίες της Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για κλοπές το τελευταίο 24ωρο

συλλήψεις Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχουμένων περιπολιών καθώς και αστυνομικών ερευνών, που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν συνολικά εννιά άτομα για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών, ενώ εξιχνιάσθηκαν επιπλέον τέσσερις υποθέσεις κλοπών και ληστειών.

Παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων μέχρι την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Υπογράφηκε σήμερα από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη απόφαση με την οποία η προβλεπόμενη από το νόμο καταληκτική ημερομηνία (30.4) υποβολής φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων, παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη 30.6.2016 λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν και έγιναν αιτία να καθυστερήσει η έναρξη υποβολής των δηλώσεων.

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Μια σχολική μέρα στις φυλακές Διαβατών

Το WE συναντά τους κρατούμενους που γίνονται μαθητές και προσδοκούν ένα διαφορετικό μέλλον 

Της Μαρίνας Καρπόζηλου, news247.gr

Σε αντίθεση με τα περισσότερα σχολεία, εδώ οι μαθητές δεν επιδιώκουν να μείνουν μακριά από το γραφείο του διευθυντή. Όση ώρα μιλούσα με τον Θόδωρο Καραγιαννίδη, διευθυντή του 3ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Θεσσαλονίκης, όλο και κάποιος μας διέκοπτε, είτε επειδή ήθελε να βγάλει μια φωτοτυπία, είτε επειδή ήθελε να μοιραστεί κάτι μαζί του.