Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Σπανέας Γ.Γ ΟΔΠΕ: "Μας προπηλάκισε ένας μπυροκοιλιάς στην ΕΠΟ"

Ο γενικός γραμματέας της ΟΔΠΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, Γιώργος Σπανέας, μίλησε έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ και αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στην Ομοσπονδία, έκανε λόγο για προπηλακισμό από έναν... μπυροκοιλια και ανέφερε ακόμα πως η Ομοσπονδία δεν έχει κανένα δικαίωμα να προχωρήσει στους ορισμούς διαιτητών.

Η ΟΔΠΕ επικαλείται κενό εξουσίας στην ΕΠΟ, σημειώνοντας ότι μετά την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου που όρισε προσωρινή διοικούσα επιτροπή στην Ομοσπονδία (μετά την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου και της κηφισιάς), υπάρχει κενό εξουσίας αφού η νυν διοίκηση σημειώνουν ότι δεν υφίσταται συνεπώς δεν υπάρχει και κεντρική επιτροπή διαιτησίας που έχει οριστεί από την διοίκηση της ΕΠΟ και ότι με βάση το νόμο Ορφανού οι ορισμοί πρέπει να γίνουν από την ΟΔΠΕ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: 
"Υπάρχει κενό εξουσίας στην ΕΠΟ. Όρισε κανονικά διαιτητές και πήγαμε να τους πούμε ότι αυτό δεν μπορεί να ισχύει. Με υπόδειξη του κυρίου Σωμαρακάκη δεν ήθελε να μας δεχτεί. Εμφανίστηκε ένας ευτραφής κύριος με μπυροκοιλιά, προσπάθησε να προπηλακίσει τον ταμία, απώθησε τον κύριο Καραμάνη για να μην μπούμε μέσα.

Αυτά έγιναν μέσα στα γραφεία της ομοσπονδίας. Του είπα να είναι πιο προσεχτικός, αφού όλοι σηκώθηκαν και με χαιρέτησαν αν αποκλείεται να μπήκα με εχθρικές προθέσεις. Μας συνέστησαν να μιλήσουμε με τον κύριο Παυσανία. Ποιος Παυσανίας; Ο Παυσανίας ήταν. Δεν είναι. Έπαψαν να υφίστανται αυτοί.

Δε δέχτηκα να μιλήσω με τον υπάλληλο Παυσανία. Αφού ήταν εκεί ο Σαραϊδάρης; Ήρθε ο κύριος Γκιρτζίκης, ο έκπτωτος, πέρασε κανονικά από τον κύριο με την μπυροκοιλιά. Ήρθαν και οι καφέδες. Εγώ που είμαι εκλεγμένος από 33 ενώσεις δεν μου επέτρεψαν να μπω μέσα.

Η ΕΠΟ επέλεγε κατά το δοκούν και έκαναν ότι τους άρεσε. Κακώς χρησιμοποιούν και τους στυλούς της ΕΠΟ. Έπρεπε να μας ακούσουν και μετά να πράξουν ότι έπρεπε. Πρέπει να αναλογιστούμε τι κάναμε το ποδόσφαιρο. Εγώ δεν ακούγομαι ούτε στις κασέτες, ούτε πουθενά αλλού. 15 χρόνια παλεύω να φύγει αυτό το θέμα με τα γιουσουφάκια γύρω από τη διαιτησία.

Όσες κινήσεις είναι να κάνουμε, θα τις κάνουμε. Το θέμα είναι τι θα κάνου οι επενδυτές. Θέλουμε να δούμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο".
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου