Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Μπάσκετ: στον Γ.Α.Σ. Χαλκηδόνας ο πλέι μέικερ Δημήτρης Χαρτόπουλος

Οι κινήσεις ενίσχυσης του Γ.Α.Σ.  Χαλκηδόνας συνεχίζονται, με μια ακόμα σημαντική μεταγραφή. 

Ο νέος παίκτης της είναι ο Δημήτρης Χαρτόπουλος ο οποίος με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά σε μια νευραλγική θέση όπως αυτή του πλέι μέικερ.

Το φλερτ των ανθρώπων της ομάδας είχε αρχίσει από πέρυσι όμως χωρίς να προχωρήσει σε«γάμο». Η ομάδα της Χαλκηδόνας όμως επέστρεψε δριμύτερη φέτος, πλησίασε εκ νέου τον παίκτη, ακόμη πιο αποφασισμένη να τον εντάξει στο δικό της έμψυχο δυναμικό της μην επιτρέποντας σε κάποιες ομάδες της Β΄ Εθνικής να τον προσελκύσουν και στο τέλος τα κατάφερε.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο έμπειρος παίκτης αγωνίστηκε στον Μακεδονικό ενώ νωρίτερα είχε παίξει σε Δόξα Δρυμού, ΠΚ Νεάπολης, Μαχητές Πεύκων ενώ πανηγύρισε και την άνοδο στην Β΄ Εθνική με την φανέλα του Πολυγύρου. Μάλιστα, εκεί είχε δυο συμπαίκτες τους Γκοτζαγιάννη και Μαρκίδη τους οποίους θα ξανασυναντήσει φέτος στην Χαλκηδόνα με στόχο να ζήσουν και πάλι όλοι μαζί εξίσου μεγάλες επιτυχίες.

Η Χαλκηδόνα με την κίνηση αυτή ολοκληρώνει κατά κύριο λόγο τις μεταγραφές της γιαυτό το καλοκαίρι αν και υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια ακόμη κίνηση αν προκύψει κάτι καλό που αναζητεί και θα περιμένει μέχρι και 48 ώρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Τέλος, η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του Αυγούστου η τελική όμως ημερομηνία θα οριστεί την επόμενη εβδομάδα μετά από συνάντηση του προπονητή της Χαλκηδόνας και του τιμ μάνατζερ της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου