Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Σήμερα Τρίτη 12/07/2016 και ώρα 8.30 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκηδόνος

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

ΑΡ.ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 12/2016 

Καλούνται τα μέλη του Δ.Σ. σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, την Τρίτη 12/7/2016 και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (στον 1ο όροφο του κτιρίου του ΚΑΠΗ Κουφαλίων) όπου θα συζητηθούν τα θέματα όπως παρακάτω:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
  1. Β’ Φάση 5ετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος - Έγκριση Επιχειρησιακού Σχεδίου, ΔείκτεςΠαρακολούθησης και Αξιολόγησης. 
  2. Έγκριση 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. Έτους 2016.
  3. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΔΕΥΑΧ και Δήμου Χαλκηδόνος για την υποβολή πρότασης και υλοποίηση της πράξης: ¨Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών δικτύου ύδρευσης ΔΕ Κουφαλίων και Αγίου Αθανασίου του Δήμου Χαλκηδόνος¨. 
  4. Έγκριση μελέτης της πράξης: ¨Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών δικτύου ύδρευσης ΔΕ Κουφαλίων και Αγίου Αθανασίου του Δήμου Χαλκηδόνος¨)Αρ.μελέτης : 52/2016. 
  5. Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο : ¨Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών δικτύου ύδρευσης ΔΕ Κουφαλίων και Αγίου Αθανασίου του Δήμου Χαλκηδόνος¨στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ¨Υποδομές μεταφορών, περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη του άξονα προτεραιότητας 14 “ Διατήρηση και προστασία του Περιβάλλοντος - Προαγωγή της αποδοτικής χρήσης των πόρων(ΤΣ) “ ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής με τίτλο ¨Αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης και περιορισμός διαρροών¨.Αρ.μελέτης : 52/2016. 
  6. Σύναψη διαβαθμικής συνεργασίας του άρθ. 99 του Ν. 3852/2010 μεταξύ της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης (Μ.Ε.Θ.) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Κ.Μ.) και του Δήμου Χαλκηδόνος (Δ.Χ.) για την εκτέλεση εργασιών διαμόρφωσης εδάφους με τη χρήση μηχανήματος διαμόρφωσης γαιών (γκρέϊντερ) και ακύρωσης της υπ’ αρ. 139/2016 ΑΔΣ Χαλκηδόνος. 
  7. Εκμίσθωση του υπ΄αριθ.1530α ακινήτου στην Τ.Κ Αγχιάλου. 
  8. Ψήφιση πίστωσης για την καταβολή εξόδων μετάβασης του κ. Δημάρχου στην Μεσήμβρια Βουλγαρίας.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ 

Ευρυσθένης Κοσκινάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου