Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Προετοιμάζετε εντατικά για την επόμενη σεζόν o Θρίαμβος Παρθενίου

Ο Θρίαμβος Παρθενίου προετοιμάζετε εντατικά  για την την επόμενη σεζόν 2016-2017 παρακάτω αναλυτικά τα νέα του Θρίαμβου Παρθενίου
  •  Σε εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου προχωρούν οι άνθρωποι της ομάδας τις τελευταίες ημέρες με στόχο να είναι όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση για τη νέα περίοδο.
  • Στο αγωνιστικό τμήμα όσον αφορά τις ανανεώσεις μετά τους Ισχάν και Κυριακίδη ανανέωσε και ο Άγγελος Αδαμίδης όπως και ο Χρήστος Χατζηδαμιανός και έτσι θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα του  Θρίαμβου Παρθενίου και τη νέα περίοδο.
  • Στο μεταγραφικό κομμάτι ήδη ο προπονητής της ομάδας έχει μια λίστα με παίκτες που περνούν από σκανάρισμα προκειμένου να γίνουν προσεκτικές ενέργειες στην επιλογή των παικτών.. Ωστόσο δεν είναι καθόλου απίθανο μέσα στις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί η πρώτη μεταγραφή..
  • Τέλος στην ατζέντα του προπονητή βρίσκεται και το θέμα της έναρξης της προετοιμασίες και ήδη μελετούνται οι πιθανές ημερομηνίες.. Η επιλογή της ημέρας θα ληφθεί με βάση την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και τις εβδομάδες προετοιμασίας που θεωρεί ο προπονητής ότι είναι ιδανικές...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου