Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Κάλεσμα για Κινητοποιήσεις στο Δήμο Χαλκηδόνος την Τετάρτης 15 Ιουνίου 2016 από 12μ - 2μμ.

ΚΑΛΕΣΜΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε συνέχεια του ομόφωνου ψηφίσματος που λήφθηκε κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκηδόνος στις 31/5/2016 (ΑΔΑ: ΨΠΝΥΩΗ2-7Ρ9), ανακοινώνουμε τα κάτωθι:

Εξαιτίας της συνεχούς υποβάθμισης της μοναδικής Πρωτοβάθμιας Δομής Υγείας του Δήμου μας (Κ.Υ. Κουφαλίων), καθώς και της διαρκούς αποδυνάμωσης του μοναδικού αστυνομικού τμήματος (Α.Τ. Κουφαλίων) που έχει ως αποτέλεσμα την έξαρση της παραβατικότητας σε όλη την επικράτεια του Δήμου Χαλκηδόνος,

Σας καλούμε να συμμετέχετε στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 15 Ιουνίου 2016 από 12μ - 2μμ.

Οι κινητοποιήσεις θα έχουν την εξής μορφή:

1. Κλείσιμο όλων των υπηρεσιών του Δήμου Χαλκηδόνος την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, από ώρα 12μ έως 2μ.μ.

2. Συγκέντρωση στις 12μ στο Δημαρχείο Χαλκηδόνος -στα Κουφάλια- και αποκλεισμός της οδού. Πορεία προς το Δημοτικό Κατάστημα Χαλκηδόνας, με τη συμμετοχή όλων των δημοτών, φορέων και επαγγελματιών του Δήμου μας.

3. Συγκέντρωση στη 1μμ στο Δημοτικό Κατάστημα Χαλκηδόνας και αποκλεισμός της οδού. Πορεία προς το τελικό σημείο συνάντησης που θα είναι επί της Εθνικής Οδού Θεσ/νικης-Εδέσσης (φανάρια εξόδου στο ύψος του Γυμνασίου Χαλκηδόνας).

4. Αποστολή των ψηφισμάτων στους αρμόδιους Υπουργούς και σε όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες.

Πρέπει ΟΛΟΙ να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα και να ενδυναμώσουμε την φωνή διαμαρτυρίας του Δήμου μας.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους φορείς και επαγγελματίες του Δήμου να συμμετέχουν, διαμαρτυρόμενοι στην προγραμματισμένη συγκέντρωση της 15ης Ιουνίου.

Η υφιστάμενη κατάσταση στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας, υποβιβάζει τον Δήμο Χαλκηδόνος (που είναι ένας Περιφερειακός Δήμος) και κατ’επέκταση την ποιότητα ζωής των κατοίκων του.

Πρέπει να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους αρμόδιους αποδέκτες, πως δεν πρόκειται να συνεχιστεί η ανοχή μας σ’ αυτή την κατάσταση.

Μας αφορά ΟΛΟΥΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου