Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Θ.Καράογλου: «Το νέο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο σκοτώνει τους Έλληνες»

Του  Θ.Καράογλου
Σχολιάζοντας τη χθεσινή υπερψήφιση του νέου ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου «σφαγείο», που φέρνει επώδυνα βάρη ύψους περίπου 5 δισεκατομμυρίων ευρώ σε μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και συνταξιούχους, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με 153 υποταγμένα στη λαγνεία της εξουσίας “ναι”, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛ. έκανε νόμο του κράτους το χειρότερο μνημόνιο στην ιστορία της Ελλάδας. Είπε “ναι σε όλα” γνωρίζοντας τις καταστροφικές συνέπειες που θα επιφέρει στην ελληνική οικονομία, μιας και η δραματική αύξηση εισφορών θα οδηγήσει σε έκρηξη της “μαύρης” εργασίας και η νέα αύξηση φόρων θα προκαλέσει τεράστια φοροδιαφυγή, απαγορεύοντας επί της ουσίας στους Έλληνες να δουλεύουν και να ζουν με αξιοπρέπεια.

Οριζόντια μείωση των επικουρικών συντάξεων, μείωση της κατώτατης σύνταξης, μείωση του αφορολόγητου στα 8.636 ευρώ, κατάργηση του ΕΚΑΣ για 340.000 χαμηλοσυνταξιούχους, αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, εισφορές 27,2% στους αγρότες και 37% σε μηχανικούς-δικηγόρους και γιατρούς, είναι μερικά από εκείνα που έρχονται, “σκοτώνοντας” τους Έλληνες και μετατρέποντας την πατρίδα μας σε Βενεζουέλα των Βαλκανίων.

Η Νέα Δημοκρατία και οι Βουλευτές της έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας καθώς είπαμε “όχι” στο πιο βάρβαρο και αντιλαϊκό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε ποτέ στα χρόνια της Μεταπολίτευσης.

Από σήμερα όσοι καλλιέργησαν αυταπάτες, έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στο ψέμα του σκισίματος των μνημονίων και παριστάνουν τους… επαναστάτες ποπολάρους ή τους… ταξικούς αποστάτες με έδρα το Κολωνάκι, φέρουναποκλειστικά την ευθύνη της καθημερινής εξαθλίωσης της κοινωνίας μας. Και καλά θα κάνουν να θυμούνται ότι “μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται”, διότι όταν σε μια χώρα δεν ευημερούν ούτε οι άνθρωποι, μα ούτε και οι αριθμοί, τότε οι Κυβερνήσεις πέφτουν με πάταγο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου