Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Στο 18ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής για όλους συμμετέχει ο Αθλητικός Όμιλος «ΑΡΙΩΝΑΣ» Κουφαλίων

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία διοργανώνει το 18ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής για όλους, στις 13, 14 και 15 Μαΐου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ.


Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η προβολή, η ανάπτυξη και η στήριξη της γυμναστικής και η προώθηση της ιδέας των ομαδικών γυμναστικών επιδείξεων μέσα από μια γιορτή που απευθύνεται σε όλους και αποσκοπεί στη συγκέντρωση αθλουμένων απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας. Επίσης, στην ενίσχυση της χαράς της συμμετοχής, της ομαδικής εμπειρίας καθώς και η ανάδειξη των νέων κινητικών αντιλήψεων.

Σ΄ αυτήν την μεγάλη γιορτή θα λάβει μέρος ο Αθλητικός Όμιλος «ΑΡΙΩΝΑΣ» Κουφαλίων με πέντε τμήματα και συνολικά εβδομήντα αθλήτριες των τμημάτων Ρυθμικής και Ενόργανης γυμναστικής. Ευχόμαστε στα τμήματα μας να χαρούν τη συμμετοχή τους και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!

Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί τον κύριο Παπαδόπουλο Μίλτο ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων για την ευγενική χορηγία που αφορά τη δωρεάν μεταφορά των αθλητριών του συλλόγου στο 18ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου