Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση του Μακεδονικού Γέφυρας

Φωτορεπορτάζ: Κων/νος Στογιαννάρης

Η Ακαδημία το Μέλλον του "Μακεδονικού"
Την πρώτη προπόνηση πραγματοποίησε ο Μακεδονικός Γέφυρας την Τέταρτη 29 Ιουλίου κάτω από τις οδηγίες του εμπείρου προπονητή της ομάδας Χαραλάμπου Καβάση. (Περισσότερες Φωτογραφίες παρακάτω).

Με 17 ομάδες η φετινή Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών - Τέσσερα νέα σωματεία έκτος τα Κουφάλια


Με 17 ομάδες θα αρχίσει όπως όλα δείχνουν η φετινή Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών. Πιο συγκεκριμένα δεν δήλωσαν συμμετοχή σε σχέση με πέρυσι ο Αστέρας Σίνδου και τα Κουφάλια, υποβιβάστηκαν από την Α2 ο Ναύαρχος Βότσης και ο ΕΟ Σταυρούπολης, ενώ κατεβάζουν γυναικεία τμήματα, Αστέρας Πλαγιαρίου, Αστέρας Ιπποδρομίου, ΠΚ Νεάπολης και Αριστοτέλης Σταυρού.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το σύστημα διεξαγωγής, αν και λογικά θα υπάρχουν δύο όμιλοι σε ανατολή και δύση. 
 Πηγή:tsiotras.blogspot.com

Δήμος Δέλτα: Μ. Φωτόπουλος: "Η αυτοδιοίκηση το καλύτερο στήριγμα για την Πολιτεία"

Ενόψει της έκδοσης της Υπουργικής Απόφασης σχετικά με την κατάρτιση των δημοτικών προϋπολογισμών έτους 2016 και με αφορμή την επιστολή που έστειλε η ΚΕΔΕ στον υπουργό Εσωτερικών Ν. Βούτση, ο Δήμαρχος Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Βόλεϊ: Στον Γαλαξία Αδένδρου η Γουγούλα

Με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο απο την ομάδα του Καμπανιακού η Κατερίνα Γουγούλα θα ενισχύσει την ομάδα του Γαλαξία Αδένδρου. 

Πηγή: deltasport.gr

Έκτακτα μέτρα για τον καύσωνα στο Δήμο Χαλκηδόνος

O ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ, ενόψει του επικείμενου ΚΑΥΣΩΝΑ μεριμνά και ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ για την εξυπηρέτηση των δημοτών. Οι αίθουσες που πρόκειται να λειτουργήσουν ως χώροι υποδοχής των πολιτών είναι οι εξής:

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση του Π.Α.Ο. Κουφαλίων

Φωτορεπορτάζ: Κων/νος Στογιαννάρης
Την πρώτη προπόνηση πραγματοποίησε ο ιστορικός σύλλογος του Π.Α.Ο. Κουφαλίων την Δευτέρα 27 Ιουλίου ενόψει της νέας περιόδου στην Α1 κατηγορία. Οι «κυανόλευκη» αν και δυσκολευτήκαν να βγάλουν διοίκηση τελικά τα κατάφεραν και στοχεύουν σε μια χρόνια ,ε στόχο την παραμονή αλλά και ότι καλύτερο προκύψει. (Περισσότερες Φωτογραφίες παρακάτω).

Χωρίς νερό για δύο ημέρες κάτοικοι της Ν. Αγχιάλου του Δήμου . Χαλκηδόνος λόγω... κλοπής!

Χωρίς νερό έχουν μείνει εδώ και δύο ημέρες κάτοικοι της Αγχιάλου, του Δήμου Χαλκηδόνας, λόγω... κλοπής! Άγνωστοι έκλεψαν μετασχηματιστές και καλώδια από της γεώτρηση που υδροδοτεί την Αγχίαλο και τη Νέα Μεσήμβρια, με αποτέλεσμα, αυτή να μη μπορεί να λειτουργήσει. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα, στις 4 το μεσημέρι και από τότε άρχισαν τα προβλήματα στην υδροδότηση.

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ατύχημα με μια τραυματία στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης

Ο σοβαρός τραυματισμός της οδηγού ενός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου ήταν το αποτέλεσμα του ατυχήματος που σημειώθηκε σήμερα το πρωϊ γυρο στις 8:00 στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, το ατύχημα σημειώθηκε στον κόμβο της Τριανδρίας, με μέτωπο προς τα ανατολικά.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ο ΓΑΣ Χαλκηδόνα επιστρέφει δυναμικά στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής

Του Νίκου Βαγγέλη (eurohoops.net)

Η επάνοδος στις εθνικές κατηγορίες ανέβασε και τον πήχη στη Χαλκηδόνα, η οποία βέβαια δεν θα διαταράξει το μότο των τελευταίων ετών. Το οικογενειακό κλίμα παραμένει βασικό ζητούμενο και μετά τις νέες κινήσεις που έχουν γίνει. Ας τα πάρουμε όλα με τη σειρά…

Αντίβαρο στις υψηλές θερμοκρασίες η σωστή ενυδάτωση

Εστάλη από τον κύριο Yianni Georgiou
Μπορεί ο πολιτικός καύσωνας στην Ελλάδα να επισκιάζει τον κανονικό, ωστόσο, με τον υδράργυρο να φλερτάρει με τις υψηλότερες θερμοκρασίες του φετινού καλοκαιριού, ο οργανισμός εκπέμπει ήδη το δικό του sos. Καθώς ο υδράργυρος σκαρφαλώνει σε νέα υψηλά, οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, θυμίζοντας στους πολίτες ότι το καλύτερο αντίδοτο στον καύσωνα είναι η σωστή ενυδάτωση.

Εκδόθηκαν δύο ακόμα έργα του Γιάννη Ανδρόνογλου

Μετά από την επανέκδοση του album του, διεθνους φήμης κιθαριστή, Γιάννη Ανδρόνογλου, "Travelling"(Αεράκης Κρητικό μουσικό Εργαστήρι & Σείστρον) η σημαντική μουσική εκδοτική εταιρεία εκδίδει σε έντυπη μορφή δύο από τα έργα του, που περιλαμβάνονται στον συγκεκριμένο δίσκο, το "Fantasia on a Thracian folksong" και το "Mandilatos Impressions".<

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

"ΑΘΥΡΙΩΤΙΚΑ 2015" 25-26-27 Ιουλίου 2015: Εκδηλώσεις προς τιμήν της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Παντελεήμονος

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αθύρων σας προσκαλεί στις τριήμερες εκδηλώσεις "ΑΘΥΡΙΩΤΙΚΑ" που διοργανώνει στις 25-26-27 Ιουλίου 2015, προς τιμήν της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Παντελεήμονος. Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

25 ΙΟΥΛΙΟΥ: 
20:00 Περιφορά εικόνας Αγίας Παρασκευής
21:00 Συναυλία/ Λαϊκό-Παραδοσιακό γλέντι με την Ορχήστρα Φίλων Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής Αθύρων

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Φώτο-ρεπορτάζ από την Πανήγυρη Ιερού Ναου Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου στον ΒΑΘΥΛΑΚΚΟ

Πανήγυρη Ιερού Ναου  Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου  20 ΙΟΥΛΙΟΥ στον ΒΑΘΥΛΑΚΚΟ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΟΡΤΖΟΥΝ 
Κλικ στις Φωτογραφίες για Μεγέθυνση
Φώτο-ρεπορταζ: Ιωάννης Πανανάκης

(Περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω).

Η γιορτή του προφήτη Ηλία: Γιατί όλες οι εκκλησίες του βρίσκονται σε υψόμετρο!

20 Ιουλίου, η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Προφήτη Ηλία, που έζησε και έδρασε το 90-100 Πχ. Υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος και δυναμικός αντιπρόσωπος του Θεού και λόγω του τρόπου ζωής του όλες οι εκκλησίες που είναι αφιερωμένες σε αυτόν βρίσκονται σε κορυφές βουνών και λόφων.

Επιχορήγηση των Δήμων για καταφύγια αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Αριθμ. 1714/75275 – ΦΕΚ B 1489 – 16.07.2015
Διαδικασία παραχώρησης και απαιτούμενες προδιαγραφές των χώρων των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που παραχωρούνται σε εθελοντές κτηνιάτρους, για την πραγματοποίηση στειρώσεων, σήμανσης και καταγραφής αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Νέο Δ.Σ στην Αναγέννηση Χαλκηδόνας

Ρεπορτάζ: Κων/νος Στογιαννάρης

Μετά από την  δεύτερη Γενική Συνέλευση της Αναγέννηση Χαλκηδόνας που έγινε την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 και σύμφωνα με τα αποτελέσματα και τις Αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, το νέο Δ.Σ. των  έχει ως εξής:

Βγήκε «λευκός καπνός» στον ΠΑΟ Κουφαλίων

Ρεπορτάζ: Ιορδάνης Κεστελίδης

Μετά από ταλαιπωρία αρκετών ημερών βρέθηκε λύση στο διοικητικό πρόβλημα του ΠΑΟ Κουφαλίων. 

Μια ομάδα ανθρώπων, οι περισσότεροι από την παλιά διοίκηση, μη αντέχοντας να περιπλανάται ο φόβος της μη καθόδου του σωματείου στη μεγάλη κατηγορία «βάζουν πλάτη» για να σώσουν το σύλλογο.

Ορκίζεται σήμερα η νέα κυβέρνηση - Με ποιες αλλαγές συνεχίζει το έργο του το κυβερνητικό σχήμα

Τα νέα μέλη της κυβέρνησης, όπως αυτή προέκυψε μετά τον ανασχηματισμό, ορκίζονται σήμερα στις 10:30 και αναλαμβάνουν αμέσως τα καθήκοντά τους ενώ στο φόντο εξακολουθούν να διαφαίνονται εκλογές που τα περισσότερα στελέχη- και της κυβέρνησης- τοποθετούν στις αρχές του φθινοπώρου.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια σε Κύμινα, Μάλγαρα και Ανατολικό

Στο πλαίσιο του έργου της επίγειας καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την εβδομάδα από 13/07/2015 έως 18/07/2015, συνεργεία της εργολάβου εταιρείας θα βρίσκονται στον Δήμο Δέλτα και συγκεκριμένα στις δημοτικές κοινότητες Κυμίνων, Μαλγάρων και Ανατολικού για τον έλεγχο των εστιών αναπαραγωγής κουνουπιών που βρίσκονται στις αυλές των οικιών.

Νέος τεχνικός στην Αναγέννησης Προχώματος ο Αντώνης Κυριακίδης

Ο Αντώνης Κυριακίδης θα είναι το νέο πρόσωπο στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας της Αναγέννησης Προχώματος για την νέα περίοδο μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κυριακού.

Ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και ήδη ξεκίνησε από κοινού ο προγραμματισμός για την νέα περίοδο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Αντώνης Κυριακίδης είναι γνωστός από τη θητεία του στις Ενώσεις Μακεδονίας και Κιλκίς, καθώς στην Αλεξάνδρεια, το Πάικο Γουμένισσας, τον Ολυμπιακό Λουδία, τον ΠΑΟ Κουφαλίων και την Αναγέννηση Χαλκηδόνας. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί κυρίως με την ανάδειξη ταλέντων καθώς υπήρξε και ιδρυτής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου «Αετοί» από την όποια  περάσανε αρκετοί ποδοσφαιριστές στα πρώτα τους βήματα ενώ στην συνέχεια έκαναν και κάνουν επαγγελματική καριέρα.  

ΑΣ Άρης: Οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης μετά την ολοκλήρωση του κρίσιμου χθεσινοβραδινού (13/7) διοικητικού συμβουλίου για την «επόμενη μέρα» του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κιτρίνων».

Αναλυτικά αναφέρει:

Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζό στην αερογέφυρα της Σταυρούπολης

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 73χρονος λίγο μετά τις 23:00 χθες βράδυ στο ύψος της αερογέφυρας της Σταυρούπολης, Θεσ/νίκης, όταν η μηχανή που οδηγούσε ένας 27χρονος και στην οποία επέβαινε μία 23χρονη, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά τον άτυχο ηλικιωμένο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ηλικιωμένο στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Kαμμένος: Δεν δεχόμαστε τη συμφωνία, αλλά θα αγωνιστούμε μαζί! - Βίντεο

Με ένα νέο «χρησμό» επέλεξε να μιλήσει ο Πάνος Καμμένος αποχωρώντας από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να συζητήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Αυτό είναι το κείμενο της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής

Ένα τριετές προγράμμα συμφώνησε να διαπραγματευθεί ο Αλέξης Τσίπρας, με τους ευρωπαίους εταίρους. Η διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει μετά την ψήφιση από τη βουλή των προαπαιτούμενων μέτρων.

Τσίπρας: Δώσαμε μια δίκαιη μάχη μέχρι τέλους - Βίντεο

"Η συμφωνία είναι δύσκολη, όμως αποτρέψαμε τη μεταφορά δημόσιας περιουσίας στο εξωτερικό, αποτρέψαμε τη χρηματοπιστωτική ασφυξία", τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στις δηλώσεις του μετά τη μαραθώνια Σύνοδο Κορυφής.

Εξιχνιάστηκε δολοφονία 78χρονης στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης. Την ληστεία σχεδίασε ο ανιψιός της

Tην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας, που διεπράχθη τον Ιούλιο του 2014, με θύμα 78χρονη, στο χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Ο μονόλογος ενός παλαιστή

Ο Γιάννης Ζαμαντουρίδης σε στιγμές περισυλλογής 
Wohlfahrt Rainer
.
Γράφει ο Κουκλίδης Χαράλαμπος
Ο Γιάννης Ζαμαντουρίδης δεν αφήνει την ζωή να τον δέσει κεφαλοκλείδωμα. Αυτή τη στάση ζωής είχε κατά το παρελθόν στη πάλαι ποτέ Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας, την οποία εφαρμόζει και σήμερα. Ο αθλητικός διευθυντής της Γερμανικής Ομοσπονδίας Πάλης διερωτάται: Ποια η αξία του αθλητισμού για την Γερμανία;

Τι λέει τo έγγραφο που συζητούν οι "19" για "διάλειμμα" της Ελλάδας από το ευρώ

Ανταποκριτές στις Βρυξέλλες επικαλούνται γνώση του εγγράφου που έχει διαβιβάσει το Eurogroup στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης για την Ελλάδα.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Δήλωση του Πρωθυπουργού κατά την άφιξη στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής

Αντίστροφη μέτρηση για τον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., που θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Στις 20 Ιουλίου η έναρξη του προγράμματος "Παιδί και θάλασσα" στο Ωραιόκαστρο

Από τις 20 έως τις 31 Ιουλίου θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Παιδί & θάλασσα», μετά τη χθεσινή ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Επιστολή - έκκληση του δημάρχου Δέλτα για τη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου στον Γ. Σταθάκη

Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γ. Σταθάκη έστειλε σήμερα ο Δήμαρχος Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος, σχετικά με τις συνέπειες των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων στις επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ Θεσσαλονίκης. Με την επιστολή ρωτά τον υπουργό σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί και ποια μέτρα να λάβει άμεσα προκειμένου να προστατευθούν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι.

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Συμφωνία Δήμου Δέλτα - ΟΑΣΘ για τον τερματικό σταθμό Σίνδου

Υπογράφηκε σήμερα συμφωνία του Δήμου Δέλτα με τον ΟΑΣΘ για τη συνέχιση παραχώρησης του χώρου που χρησιμοποιείται ως τερματικός σταθμός των λεωφορείων στη Σίνδο. Σχετική απόφαση είχε ληφθεί στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας καταλληλότερος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας

Η αντίστροφη μέτρηση για την εκλογή του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έχει ξεκινήσει. Πολλά είναι τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την αρχηγία. Το «σαμαρικό» μπλοκ είναι εμφανώς αποδυναμωμένο ενώ η ομάδα της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία θα στηρίξει πιθανότατα την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι απομονωμένη. Κυρίαρχο ρόλο στις εσωκομματικές εξελίξεις θα παίξει η άποψη του Κώστα Καραμανλή. Ο νέος ένοικος της Συγγρού θα πρέπει να έχει εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα τον καθιστούν ισχυρό αντίπαλο του Αλέξη Τσίπρα. Κάπως έτσι το όνομα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας έρχεται στο προσκήνιο.

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Παραιτήθηκε και ο Γιώργος Χουλιαράκης

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μετά το αποτέλεσμα του χθεσινού δημοψηφίσματος. Έτσι, μετά την ανακοίνωση του Γιάνη Βαρουφάκη νωρίτερα ότι παραιτείται από υπουργός Οικονομικών, πριν από λίγο επιβεβαιώθηκαν οι φήμες και για την παραίτηση του Γιώργου Χουλιαράκη, επικεφαλής της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας στις Βρυξέλλες.

Παραιτήθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης από υπουργός Οικονομικών

Μέσα από το Twitter αρχικά και στη συνέχεια με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών ο Γιάννης Βαρουφάκης ανακοίνωσε την παραίτηση του, προκειμένου να διευκολύνει τον πρωθυπουργό στις διαπραγματεύσεις.

Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα του δημοψηφίσματος (ενσωμάτωση 100%)

Στις 02.51 ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων σε όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας (ενσωμάτωση στο 100℅).

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών και της Singular Logic, την πρόταση των δανειστών δεν ενέκριναν (ΟΧΙ) το 61,31℅ των ψηφοφόρων.

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Άκου Ελληνάκο και ξύπνα να πολεμήσεις

Απολογούμαι Ελληνάκο. Σου ζητώ συγγνώμη γιατί σε πρόσβαλα. Δεν έπρεπε να σε αποκαλέσω Ελληνάκο. Εσύ είσαι μαχητής του φωτός. Ένδοξος και ανδρείος. Άγρυπνος φρουρός του καλού. Άγγελος της δικαιοσύνης. Φύλακας κάθε αδύναμου και κατατρεγμένου. Είσαι κάτι σαν τον Spiderman δηλαδή.

Συνελήφθη άντρας στο Ωραιόκαστρο για κλοπή, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Νόμου για την προστασία των Αρχαιοτήτων

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της , στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, 28χρονος ομογενής, για περίπτωση κλοπής.

Σοβαρό τροχαίο στον Εύοσμο - Στο νοσοκομείο 21χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ, στις 23.50, στον Εύοσμο.

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών με συλλήψεις 500 ατόμων - Έρευνες και στην Ελλάδα

Πεντακόσια άτομα συνελήφθησαν,ενώ κατασχέθηκαν 2,8 τόνοι κοκαϊνης, κατά τη διάρκεια μεγάλης διεθνούς επιχείρησης, με την κωδική ονομασία "Blue Amber", στην οποία συμμετείχε και η Ελληνική Αστυνομία, για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος και ειδικότερα των ναρκωτικών, της κλοπής μετάλλων, καθώς και των απατών, μέσω διαδικτύου, στον τομέα των αερομεταφορών.

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Δημοψήφισμα 2015: Βήμα - βήμα το πώς ψηφίζουμε

Οι πολίτες αφού βρουν το εκλογικό τμήμα (το ίδιο με αυτό στο οποίο είχαν ψηφίσει κατά τη διάρκεια των βουλευτικών εκλογών του 2015), πρέπει να προσέλθουν σε αυτό έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο ή την άδεια οδήγηση ή τέλος, το ατομικό βιβλιάριο υγεία (γίνονται δεκτά όλων των ασφαλιστικών ταμείων).

Δημοψήφισμα 2015: Η διαδικασία από το Α έως το Ω

Αύριο Κυριακή 5 Ιουλίου οι Έλληνες πολίτες βρίσκονται μπροστά σε μια ιστορική στιγμή για το έθνος καθώς καλούνται να συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα, παίρνοντας θέση επί ερωτήματος σχετικά με τις προτάσεις των θεσμών προς την ελληνική κυβέρνηση.

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Δήμος Χαλκηδόνος ανακοίνωση

Το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015 θα διεξαχθεί με τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές που συμμετείχαν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Μια σκέψη έκανα - του Χάρη Πιτσίλκα

Του Χάρη Πιτσίλκα
Συμβαίνει και σε σένα ή είμαι μόνος; Να δεις που για όλα φταίει η πληροφόρηση. Τόσο ο όγκος όσο και η ταχύτητά της έχουν ασύλληπτα μεγέθη τα τελευταία 24ωρα. Οι πληροφορίες έχουν κυριολεκτικά γεμίσει το κεφάλι σου. Θέλεις να μου πεις πολλά, θέλεις να μιλάς ακατάπαυστα θεωρώντας πως έτσι λυτρώνεσαι, αλλά δεν καταλαβαίνω λέξη από όσα λες. Είναι περίεργο! Δε θυμάμαι ξανά τέτοιο κατακλυσμό ειδήσεων να συνοδεύεται από τέτοια σύγχυση και αδυναμία σχηματισμού άποψης. Μιλάω για άποψη, όχι για άναρθρες κραυγές και τσιτάτα.