Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «Ήταν λάθος να κάνουμε εσωκομματικές εκλογές με συνθήκες πασαρέλας»

Το αίτημά του για άμεση σύγκληση των κομματικών οργάνων και το «πάγωμα» των διαδικασιών εκλογής νέου Προέδρου για τους επόμενους 6 μήνες, έχοντας προηγουμένως προηγηθεί συνέδριο στις αρχές της Άνοιξης του 2016 όπου θα συζητηθεί η ιδεολογική φυσιογνωμία του κόμματος, επανέλαβε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή «Θέσεις και Απόψεις» του δημοσιογράφου Βασίλη Κοντογουλίδη.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή αποτυχία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών έκανε λόγο για «τεράστια πολιτική βλάβη η οποία δεν αποτιμάται», τονίζοντας ότι αποδείχθηκε πως «ήταν λάθος να διεξαχθεί η χθεσινή ψηφοφορία με συνθήκες πασαρέλας και χωρίς να έχουν γίνει νωρίτερα οι απαιτούμενες πολιτικές διεργασίες, μέσω των οποίων θα αποφασίσουμε τι κόμμα θέλουμε».

Στο πλαίσιο αυτό αποκάλυψε ότι από χθες το απόγευμα έχει αναλάβει σχετική πρωτοβουλία για τη συλλογή υπογραφών από Βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι συμφωνούν με την άποψή του για τη διεξαγωγή συνεδρίου.

«Είναι ανάγκη να αποφασίσουμε τι είδους κόμμα θέλουμε να είναι η Νέα Δημοκρατία. Την θέλουμε ως ένα κόμμα… περαστικών ή ως ένα κόμμα συνειδητοποιημένων στελεχών που είναι δίπλα της στις ήττες και τις νίκες;» αναρωτήθηκε.

Τέλος προέτρεψε το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας να αφοσιωθεί στα αντιπολιτευτικά της καθήκοντα.

«Οι πολίτες μας ψήφισαν για να αντιμετωπίσουμε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας. Έχουμε μια ανάλγητη Κυβέρνηση η οποία πρόκειται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες άπειρα νομοσχέδια που θα κάνουν ακόμη δυσκολότερη τη ζωή των Ελλήνων. Εκεί πρέπει να στραφεί η προσοχή μας και να μην αποπροσανατολιζόμαστε» κατέληξε ο κ. Καράογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου