Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Σε λάτιν ρυθμούς απόψε η Θεσσαλονίκη

Με λάτιν ήχους θα γεμίσει σήμερα Τετάρτη η πλατεία Λευκού Πύργου. Ομάδες της Θεσσαλονίκης αλλά και μεμονωμένοι χορευτές θα συγκεντρωθούν μπροστά από τον Λευκό Πύργο, για να συμμετέχουν σε μια χορογραφία που διεκδικήσει το ρεκόρ Guinness.

Στόχος των χορευτών είναι λοιπόν η διεκδίκηση του ρεκόρ Guinness για τη μεγαλύτερη Bachata του κόσμου, που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα στις 27 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή πολλών ομάδων και σχολών χορού απ' όλη την Ελλάδα.

Aναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Compañía Loca σας καλεί στο υπαίθριο Salsa & Latin Party, την Τετάρτη 5 Αυγούστου, στο Λευκό Πύργο (από την πλευρά της λεωφόρου Νίκης) !!!

Αυτή τη φορά θα ξεκινήσουμε από τις 8:30μμ με ομαδική πρόβα στη χορογραφία της Bachata για το ρεκόρ Guinness, για όσους την έχουν ήδη διδαχτεί.

Μπορείτε να έρθετε με τον/την παρτενέρ που πρόκειται να χορέψετε, όμως ακόμη κι αν δεν έχετε παρτενέρ θα είναι καλό να έρθετε στην πρόβα, θα φροντίσουμε να χορέψουν όλοι.

Θα προηγηθεί μικρής διάρκειας μάθημα για υπενθύμιση της χορογραφίας.

Η συμμετοχή στην πρόβα δεν θα έχει οικονομική επιβάρυνση.

Στην πρόβα είναι ευπρόσδεκτοι και όσοι χορευτές δε γνωρίζουν τη χορογραφία, όμως θέλουν να πάρουν μια γεύση και να ενημερωθούν σχετικά με το πώς θα μπορούν να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή της διεκδίκησης του ρεκόρ Guinness για τη μεγαλύτερη Bachata του κόσμου, που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα στις 27 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή πολλών ομάδων και σχολών χορού απ' όλη την Ελλάδα!

Η βραδιά μας θα συνεχιστεί από τις 9:30μμ με πολύ χορό, σε τρελούς ρυθμούς Salsa & Latin !!!»
Πηγή: thestival.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου