Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Τραγικός ο ΠΑΟΚ, διασύρθηκε από τον ΠΑΣ

"Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται" λέει ο θυμόσοφος λαός μας και αυτό το βίωσε με τον καλύτερο τρόπο ο ΠΑΣ. Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν νωρίς στο ματς με τον ΠΑΟΚ και κατάφεραν να πετύχουν μια σπουδαία νίκη, επικρατώντας με 3-1 στους Ζωσιμάδες.\

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Δικέφαλος προδόθηκε από τον τερματοφύλακά του. Μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ ο Όλσεν έκανε τραγική έξοδο και ο Μανιάς με κεφαλιά έκανε το 1-0. Λίγο μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, σε χέρι του Μπέριου εντός περιοχής, αλλά ο Γιάχος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, με αποτέλεσμα να πάει στο ημίχρονο πίσω στο σκορ.

Με δεύτερο γρήγορο γκολ στην επανάληψη, ο ΠΑΣ έδειξε να καθαρίζει το παιχνίδι. Ο Ίλιτς γύρισε την μπάλα στο 51' και ο Σάμπο με αυτογκόλ νίκησε τον συμπαίκτη του τον Όλσεν, για το 2-0 των Ηπειρωτών.

Τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα για τον ΠΑΟΚ, όταν αποβλήθηκε στο 62' ο Ζάιρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με 10 παίκτες οι παίκτες του Ιγκόρ Τούντορ έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν και το 3-0 ήρθε φυσιολογικά στο 75ο λεπτό με σκόρερ τον Σάντσες. Μέχρι τότε όλες οι προσπάθειες που κατέληγαν σε φάσεις για τον ΠΑΟΚ, έβρισκαν απέναντί τους τον εξαιρετικό Βελλίδη.

Το μόνο που κατάφερε ο Δικέφαλος ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Βίτορ να γράφει στις καθυστερήσεις το τελικό 3-1.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπέριος, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Ίλιτς (71' Γιάκος), Τσάβες (86' Σαπαλίδης), Ακόστα, Μανιάς (79' Φερφελής).

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Όλσεν, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Κόστα, Βίτορ, Τζιόλης. Κάτσε, Σάμπο (60' Ροντρίγκες), Πέλκας, Ζάιρο, Μακ (70' Μυστακίδης). 
Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου