Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Παράταση έως και τις 26 Αυγούστου στον Δήμο Χαλκηδόνος για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας

Παρατείνονται έως και τις 26 Αυγούστου οι εγγραφές στον Δήμο Χαλκηδόνος για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή/και βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

Ωφελούμενοι είναι άτομα και οικογένειες που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας (π.χ. με ετήσιο εισόδημα μέχρι 3.000 ευρώ για μεμονωμένο άτομο και 4.500 για ζευγάρι). Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο Δημαρχείο στα Κουφάλια, στην Κοινότητας Γέφυρας και στο ΚΑΠΗ Χαλκηδόνας, όπου γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των κατοίκων του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εγγραφή τους θα πρέπει να προσκομίζουν τον ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ, την ταυτότητα, καθώς και το Ε1 και το Ε9 του οικονομικού έτους 2015 (χρήση 2014). Για την εγγραφή είναι απαραίτητο να προηγηθεί η υποβολή της φορολογικής δήλωσης του 2015. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας της ΗΔΙΚΑ ΑΕ.

Πληροφορίες στο Τηλ. Επικοινωνίας: 2391330101 (κα Εξαδακτύλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου