Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΚΑΤΩΓΕΦΥΡΙΩΤΙΚΑ 2015: Παρασκευή 21 & Σάββατο 22 Αυγούστου
















ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΩ ΓΕΦΥΡΑΣ "ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 21 ΚΑΙ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 / ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΩ ΓΕΦΥΡΑΣ.

Ο Π.Σ Κάτω Γέφυρας "Άγιος Γεώργιος" διοργανώνει και φέτος τις γιορτές πολιτισμού, ελληνικής και λαικής παράδοσης,τα Κατωγεφυριώτικα 2015."Η λύρα... της Θράκης...του Πόντου...της Κρήτης...των Ελλήνων!!" είναι ο τίτλος της πρώτης βραδιάς των εκδηλώσεων, μιας βραδιάς λύρας με μουσικοχορευτικές αναφορές, που θα παρουσιάσουν τα χορευτικά τμήματα του Π.Σ Κάτω Γέφυρας και θα συμμετέχουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι του "θερμαικού"-υπαλλήλων του Ο.Σ.Ε, "το Καβακλί"-Κουφαλίων καθώς και των"Παιόνων"- Γουμένισσας. Επίλογος της βραδιάς θα είναι η συνύπαρξη και των τριών λυρών πλαισιωμένη χορευτικά από τα χορευτικά του Π.Σ Κάτω Γέφυρας, όπως και ένα παραδοσιακό γλέντι για όλους.

Η δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων είναι αφιερωμένη στο λαικό -έντεχνο τραγούδι με το μουσικό σχήμα του Σωτήρη Σιάκκα,που θα μας ταξιδέψει μουσικά και θα φροντίσει ώστε να διασκεδάσουμε όλοι σαν μια μεγάλη παρέα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου