Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΑΣ Άρης: Οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης μετά την ολοκλήρωση του κρίσιμου χθεσινοβραδινού (13/7) διοικητικού συμβουλίου για την «επόμενη μέρα» του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κιτρίνων».

Αναλυτικά αναφέρει:

«Στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ αποφασίστηκαν τα εξής: 1) Σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 20/7 και ημέρα Δευτέρα, με θέμα τις παρουσιάσεις των προτάσεων των υποψηφίων επενδυτών για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος ανδρών του ΑΣ ΑΡΗΣ.

Η ακριβής ώρα και ο τόπος της Συνέλευσης θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. 2) Αποφασίστηκε ομόφωνα για τον κο Γαλανό, να προσκομίσει ως και την Παρασκευή 17/7, τα παραστατικά προς τακτοποίηση του οικονομικού «ανοίγματος», προς τον ΑΣ ΑΡΗΣ. Σε διαφορετική περίπτωση, θα προταθεί στην επερχόμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η πρόταση του κου Γαλανού, να απορριφθεί από το σώμα.

3) Αποφασίσθηκε να κληθεί στα γραφεία του ΑΣ ΑΡΗΣ, ο κος Αντώνιος Ζαμπέτας, όπου τριμελής επιτροπή θα απαντήσει στα ερωτήματα, που έχει θέσει.

4) Εγκρίνονται προς συζήτηση και επιλογή από τα μέλη της Γ.Σ. οι παρακάτω προτάσεις για την ανάληψη του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος : Α) Κοσμάς(Άλεξ) Καλαϊτζίδης

Β) Τσοχανταρίδης-Ανθουλάκης-Νάτσης-Αρβανιτίδης

Γ) Παπακωνσταντίνου ως εκπρόσωπος Ομίλου Εταιρειών

5) Απορρίπτεται ως εκπρόθεσμη η πρόταση ενδιαφέροντος του κου Luis Oliver Sierra.
Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου